2777
2789
عنوان

من حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 54 پست
با بقیه عروساشم اینطورع؟

ی کمی ب جاریمم اینجوریه اما بیشتر من ..جاریم حوصلشو نداره فوری تیکه میندازه من هیچی نمیگم  ...مثلا با پدرشدهرم اینام اینجوریه ها ولی نسبت ب حرفای من یهو برق میگیردش وااا چرا اخه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣😐بقزان حرف میزنم میگم اره فلانی ادم خوبیه تا دوسه ماه هی بدیاشو میگه ..😒خوب تمیشه ک چرا الرژی دا ...

بنظرم یه مدت مثلا چیزی پرسیدن بگو نمیدونم ببین چطور میشه زیاد سعی کن تو چیزی نظر ندی , مادرشوهر من اینجوری نیست ولی یه اخلاقی که داره مثلا یه چیز اشتباهی بگه هزار نفرم بگن اشتباهه میگه نه درسته منم که میرم خونه ی مادرشوهرم یه حرفی بشه ببینم رو حرف خودش اصرار داره میگم وا واقعا؟ عجب نمیدونم والا !!! تموم میشه میره ! بحث نمیکنم که اشتباهشو ثابت کنم 

بنظرم یه مدت مثلا چیزی پرسیدن بگو نمیدونم ببین چطور میشه زیاد سعی کن تو چیزی نظر ندی , مادرشوهر من ا ...

حالا امتحانم کردم بعصی وقتا سوال میکنه ازم منم باخودم اول میگم حالا من بهش بگم ک مثلا اشتباه میکنه این قراره هم خودشو بکشه هم مارو پ بدار بکم نمیدونم ..گفتم نمیدونم بعدا ک ب جواب میرسه تا مدتها میگه بهار ببین تو نمیدونستی بدون این اینجوریه اونجوریه جاریت گعت ...هی حالا اونو میزنه توسرما 

اصن نمیتونم ی کلمه خرف با کسی بزنم چیکارکنم 

از همین الان درست کن اولش سخته ولی خوب میشه و خودش متوجه میشه اگه مشاوره خوب بری که خیلی بهتر آخه این ریشه تو گذشته اش داره مشکل حادی نیست خوب میشه بستگی به رفتار تو داره  

من اگه جات بودم سکوت مطلق میشدم یا کمتر میرفتم علتش هم به همسرم می گفتم که به خاطر حرف های ساده سریع ...

توچیزای خودمم اینجوریه ها ..مثلا میگه فلان کفش و بخر میگم ن مدلشو دوس ندارم تا دوسه ماه ۶ ۷ بار هی میگه ن فلان کفش قشنگه فلانه ...وا این ک ربط ب خودم داره چرا گیر الکی داده خوسم نمیاد ک نمیپوشم دیکه تو تاقیامت بگو 

از همین الان درست کن اولش سخته ولی خوب میشه و خودش متوجه میشه اگه مشاوره خوب بری که خیلی بهتر آخه ای ...

خوبه منم مثه خودش شروع کنم ی حرفی ک مخالف همیم هی بگم بکم تطر منه ن؟تکرار کنم انقد ک بده توکلش