2777
2789
عنوان

ازدواج و قلیون تفریحی نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خودم تفربحیش هم دوست ندارم و نمی تونم تحمل کنم دوست دارم همسرم قوی باشه و در مقابل تعارف دیگران بگه خیلی ممنون من اهلش نیستم و خودشو با چیز دیگه سرگرم‌کنه قلیون از سیگار بدتره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من که خودم تفربحیش هم دوست ندارم و نمی تونم تحمل کنم دوست دارم همسرم قوی باشه و در مقابل تعارف دیگرا ...

ممنونم 🙏❤️درسته خودمم دوست ندارم... واقعا موندم چیکار کنم 😭😭😭

مگه انقدر بده؟؟البته جدای از بحث پزشکی چون خودمم پیراپزشکم.

من یبار بچه بودم فقط یک نخ اونم فقط یک سومشو کشیدم

الان میخوام قیلیونم بکشم ببینم چطوریه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

مطمعن باش اگه سالی دو سه بار بود ، هیچ وقت بهت نمیگفت. حتما ماهی دو سه باره. چون منم سالی دو سه بار میکشم اما شوهرم نمیدونه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ن بابا نترس 

شوهرمنم میکشه البته شوهرم شاید ماهی دوسه بار 

ولی. من همیشه میکشم آخرین باری هم کشیدم شوهرم آماده کرد گذاشتیم تو ماشین رفتیم دور دور تو راه کشیدیم😍ایقد مزه داد 

ببین به نظر من توی خواستگاری هر گِرایی که میدن مهمه و نباید دست کم گرفت .مثلا وقتی میگه قلیون دو سه بار در سال ،مطمئن باش اگه دوسه بار در سال بود اهمیتی نداشت که بهت بگه .اما میگه چون مهمه ولی سعی میکنه شدت اون رو کم جلوه بده .

همسر من تو خواستگاری بهم گفت که یه دوست دارم که خیبیییلی بهش نزدیکم .من توجه نکردم اما الان میفهمم که مشکلش اینه که با یکی که دوووووووست میشه اینقد شورشو درمیاره که حال آدم به هم میخوره . حتی بهش رو بدی شب هم میره جای دوستاش میخابه

سالی ۲ یا ۳ بار رو الکی گفته 

احتمالا ماهی یا هفته ای هس 

بستگی به طرف که جنبه و ظرفیتش چجوره داره 

خانوادش چطورن اونام مخالف این چیزا هستن یا نه 

منم همسرم ماهی چندبار پیش میاد که بکشه علتشم اینه که پدر شوهرم اصلا اجازه نمیده بخاطر همین تو خونه اصلا نمیکشن فقط بیرون رفتنی خیلی کم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

حتما با خانواده مشورت کن ،منو همسرم ماهی دوبار باهم قلیون میکشیم ۵ ساله ازدواج کردیم همسرم قبل ازدواج هر شب قهوه خونه بوده الان شده ماهی دوبار با خود من تایمشم دست خودمه رفیق بازم نیست

ببین به نظر من توی خواستگاری هر گِرایی که میدن مهمه و نباید دست کم گرفت .مثلا وقتی میگه قلیون دو سه ...

این تو مابین حرفای روزمره اش گفت یهو وگرنه بحث از شرایط ازدواج و اینا نبود 

بازم ممنونم ک وقت گذاشتید عزیزم ❤️❤️❤️😘

آهان... ممنونم ❤️🙏نکشید ولی اصلا خوب نیست براتون عزیزم 😘

آره در حد ۴، ۵ تا پک، مثلا یبار مادر بزرگ همسایمون اومده بود واسش قلیون چاق کرده بود بعد منم نشسته بودم گفتم بزار چندتا پک بزنم، وگرنه اصلا وابستگی بهش ندارم. به هر حال ممنون، درست میگید قلیون خیلی مضره بخصوص که هر پکش معادل ۲۰ نخ سیگاره 😘

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ممنونم 🙏❤️درسته خودمم دوست ندارم... واقعا موندم چیکار کنم 😭😭😭

بهش بگو من همون دو سه بار تفریحی رو‌هم دوست دارم .اما نمیدونم واقعا چه ضمانتی وجود داره که حرفت رو‌گوش بده .باز خوبیش آینه که صداقت داشته اومده گفته خیلیا براشون مسله خاصی نیست و بعد از ازدواج خانمه شوکه میسه که همسرش قیلیون‌مبکشه .بهش بگو همون طور که صداقت داستی اومدی گفتی دوست دارم صداقت داشته باشی و از این به بعد دیگه قلیون نکشی حتی به بار .به هر حال آدم بعد از ازدواج باید به خواسته های معقول همسرش عمل کنه خواسته شما هم خیلی معقول و منطقیه  بهش بگو 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا