2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بالاخره منفی یا مثبت؟    

مثبته گلم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

دوستان منم صبحی بی بی چک نواری زدم منفی شد یه نیم ساعت دیگه رفتم با چراغ قوه گوشیم نگاش کردم دیدم یه خط خییییییلی کمرنگ قسمتTظاهر شده ولی خیلی کمرنگ بود ،۱۲ آبان باید پری میشدم به نظرتون نتیجه چیه

دوستان منم صبحی بی بی چک نواری زدم منفی شد یه نیم ساعت دیگه رفتم با چراغ قوه گوشیم نگاش کردم دیدم یه ...

نمی خوام ناامیدت کنم عزیزم . ولی روی بی بی چک من نوشته  نتیجه بعد از ده دقیقه قبول نیست . منم واسه همین دو دلم.  تازه خط من بدون چراغ قوه هم مشخصه🙊ولی باز نمیتونم بهش دل ببندم . شنبه دوباره تست میزنیم انشالله از هردومون مثبت شه 

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
نمی خوام ناامیدت کنم عزیزم . ولی روی بی بی چک من نوشته  نتیجه بعد از ده دقیقه قبول نیست . منم و ...

انشا الله میدونم که نتیحه زیر ۱۰ دقبقه معتبر هست ولی تو سایت خیلیا میگفتن حتی یکساعت هم شده هاله انداخته و باردار بودند

انشا الله میدونم که نتیحه زیر ۱۰ دقبقه معتبر هست ولی تو سایت خیلیا میگفتن حتی یکساعت هم شده هاله اند ...

انشاللللللله👐

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
مرسی بچه ها . انشالله همینجوری باشه که شما میگین😍😍😍 شنبه یه تست دیگه میزنم ببینم چی میشه 

مثبته گلم، مال من از شما هم کمرنگ تر بود اما الان پسرم 2سالش کنارم خوابیده، علائم داشتین این ماه؟ منم اقدام داشتم یه هفته مونده ب پریودم زیر دلم و کمرم خیلی درد میکنه حالت نفخ و گرفتگی انگار ک پریودم نمیدونم باردارم یا ن