2777
2789
عنوان

عزت نفس پایین

822 بازدید | 24 پست

سلام دوستان، صبحتون به خیر، 

راه حل عزت نفس پایین چیه، با این که مشکل خاصی در کل ندارم ولی اعتماد به نفسم خیلی پایینه، مدام با هر کی صحبت میکنم از شوهر تا دوست گرفته دارم خودزنی و سرکوب میکنم، شوهرم میگه خود کم بینی داری 

تا حالا خیلی مشاور رفتم، خیلی هزینه کردم، همه فقط میگن ریشه در کودکی ات داره، تو خانواده تایید نشدی، دیده نشدی... 

ولی مشاوره‌ها هم  کار خاصی نتونستن برام انجام بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 18سالگی این اخلاق رو داشتم تا الان که 30سالمه 

هر بار با خودم قرار میزارم خودزنی و تخریب نکنم خودمو، 

ولی باز تکرار میکنم، همش تو مکلاماتم خودم مسخره میکنم جلو بقیه 

تا حالا چند بار تاپیک زدم گفتم دوستام بهم زنگ نمیزنن و فقط من میزنم

یه بار این رو به مشاورم گفتم، گفت تو خودت رو جلو اونها تحویل نمیگیری که توقع داری اونها تحویلت بگیرن، گفت خودت خودت رو قبول نداری، میخای بقیه قبولت داشته باشن و بهت زنگ بزنن؟ 

ولی راهی نشونم نداد! 

مشاورم سرکوب کرد حتی 

کتاب اعتماد به نفس در ۱۰ روز از مجتبی حورایی را بخون عالیه همش ۴۰ صفحه هم هست فکر کنم

باورت میشه خوندم؟ 

البته همون سال 90

شاید باید باز تکرار کنم

دیروز از دیجی کالا کتاب روانشناسی عزت نفس رو خریدم، شنبه به دستم میرسه، از ناتانایل براندن

نمیدونم والا دوره های علیرضا شیری شاید به دردت بخوره  دوست ات تماس نمیگیرن حذفشون کن حالا کی ب ...

اتفاقا سایتش رو دنبال میکنم، الان دوره هاش همش پکیج هست، پکیج مهرطلبی رو خاستم بخرم 700بود، کمی تردید کردم، پول سه جلسه مشاوره میشه، ترسیدم بخرم و بعد پشیمون شم 

اتفاقا دوبار که تاپیک دوستام زدن همه گفتن به درک شماره هاشون پاک کن، اتفاقا منم پاک کردم، ولی دیروز باز یادش افتادم  انگار یه خلائی از درونم دارم که همیشه حس تنهایی دارم و محتاج یه دوست هستم 

نمیدونم والا دوره های علیرضا شیری شاید به دردت بخوره  دوست ات تماس نمیگیرن حذفشون کن حالا کی ب ...

من که میگیرم.. با دوستای راه دورم. حتی اگه اونا تماس نگیرن. من میگیرم و حرف میزنم تا حالم خوب بشه.. مخصوصا وقتی شارژ رایگان دارم. خیلی میزنگم. حال آدم خوب میشه با حرف زدن. منتظر هم نمیمونم اول کسی بهم بزنگه. خودم میزنگم و حرف حرف میزنم. 

البته ب دوستای مهربونم زنگ میزنم. اونایی که میدونم اخلاقشون باهام خوبه. 

اتفاقا سایتش رو دنبال میکنم، الان دوره هاش همش پکیج هست، پکیج مهرطلبی رو خاستم بخرم 700بود، کمی تردی ...

من فکر نمیکنم تو سه جلسه درمان ریشه ای صورت بگیره پکیج رو بگیر ببین کاربرها اگه دارن با تخفیف ازشون بخر

اتفاقا سایتش رو دنبال میکنم، الان دوره هاش همش پکیج هست، پکیج مهرطلبی رو خاستم بخرم 700بود، کمی تردی ...

زنگ بزن بهشون و حرف بزن و خودتو تخلیه کن با حرف زدن. ب دوستای راه دورت. 

با دوستای همشهریت کلی حرف بزن. وارد جزئیات نشووو

من فکر نمیکنم تو سه جلسه درمان ریشه ای صورت بگیره پکیج رو بگیر ببین کاربرها اگه دارن با تخفیف ازشون ...

اره قبول دارم، سه جلسه درمان که هیچ من الان سه ساله دارم میرم مشاوره، احساس میکنم پولم خیلی حیف شده 

تو سه جلسه عمرا چیزی حل نمیشه، الانم به خاطر کرونا مشاوره رو تصویری و آنلاین کرده دکترم، حس خوبی ندارم با تماس تصویری مشاوره بگیرم، نامردا همون پول حضوری رو هم میگیرن، یعنی کمتر نکرده چون آنلاینه

زنگ بزن بهشون و حرف بزن و خودتو تخلیه کن با حرف زدن. ب دوستای راه دورت.  با دوستای همشهریت کلی ...

دوستام سه تا هستن که همه راه نزدیکن! 

خونه هامون یه ربع فاصله داره

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی که یعنی چی به دورها برای تخلیه روانی زنگ بزنم ولی با نزدیک ها وارد جزئیات نشم؟ 

واقعا متوجه نشدم 

خوب شما مهرطلبی نداری و توقع تماس نداری و با ادم خوب سروکار داری 

دقیقا شما مشکل من رو درست متوجه شدی 

من چون مهرطلبی دارم، توقع تماس متقابل دارم  و وقتی توجه متقابل نمیبینم اذیت میشم

البته خیلی تا حالا این راه دوستمون رو امتحان کردن، گفتم زنگ میزنم برای حال خودم، چون خودم دوست دارم زنگ بزنم، اما بعدش از خودم بدم میاد چرا عزت نفس نداشتم، 

به نظرم بالاترین ثروت بی نیازی از دیگرانه، مخصوصا بی نیازی عاطفی و روانی 

دوستام سه تا هستن که همه راه نزدیکن!  خونه هامون یه ربع فاصله داره عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی ...

ببین من با دورها راحت‌تر صحبت میکنم. شوخي میکنیم. وحتی گاها درد دل. 

ولی ب دوستای نزدیک همشهری نه.. چون ممکنه سو استفاده کنن و برن ب بقیه که منو می‌شناسن بازگو کنن و اصلا درست نیستتت.