2777
2789

عضویتت مبارک والا نشنیدم😝🌹🌹🌹

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم انجام ندادم اما تو اطرافیان دو نفر انجام دادن هم آقا هم خانم یکی اسلیو یکی بای پس هر دو پیش دکتر مهدی هاشم آقایی و هر دو عالی وزن کم کردن سرچ کنید ایشون جزو 10 تا جراح برتر لاغری هستن و بسیار با تجربهتو این زمینه
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:   ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰3

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
عزیزم من خودم انجام ندادم اما تو اطرافیان دو نفر انجام دادن هم آقا هم خانم یکی اسلیو یکی بای...

میدونین هزینشون چقدر بود و تو کدوم بیمارستان عمل میکنن؟
از نظر سلامتی براشون مشکلی پیش نیومد؟

میدونین هزینشون چقدر بود و تو کدوم بیمارستان عمل میکنن؟...

میدونم که تو بیمارستان فوق تخصصی انجام دادن ، هزینش هم دقیق اطلاع ندارم چون برای الان نبوده اما میدونم اقای دکتر با همه بیمه ها کار میکنن و با توجه به بیمتون میتونین مقداری از هزینرو از بیمه بگیرین
در مورد سلامتی هم بله خداروشکر هر دو سالم هستن و خب وزن زیادشون براشون خیلی خطرناک تر بود

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

دکتر محسن میرحسینی کارشون فوق العادس متخصص انواع جراحی لاغری و پلاستیک هستن

اسمشون رو سرچ کنید جزو بهترین هاس واقعا

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن برای افتادگی و شل شدن بدن هم میتونن کمکتون کنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد