2777
2789
عنوان

شوهر بی فرهنگ

1156 بازدید | 20 پست

خانم ها دیشب از ساعت دهه خوابیده اون وقت من دخترم دوماهشه تا ساعت ۲ بیدار بوده منم روی پام آرومش کردم خودم تا بخوابم شده ۳ دوباره بچه ساعت ۵ بیدارشده شیر خورده یه بارم ۶ بیدارشده گریه میکرد نمیخوابید اونوقت من از شدت خواب و خستگی دخترم روی دستم خوابم برده الان آقا داره میره سرکار میخواد دخترمو بذاره سرجاش منو بیدارکرده میگه چرا اینجوری میکنی 😑😑😑 الان معده درد عصبی گرفتم دیگم خوابم نمیبره

یه کفگیر بزار کنارش هر20 دقیقه توخواب بزن توصورتش😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

خب شب قبل از خواب اینارو براش توضیح بده

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت بهت🤣

باشه=

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
اگه دخترت خوابه خودتم بگیر بخواب ول کن حوصله داری نشستی اعصاب خودتو واسه اون خرد میکنی

آخه خیلی زورم گرفت من رو بیدار کرد میتونست جای بچه رو درست کنه و بره من و بیدار کرده میگه چرا اینطوری میکنی😶

خب اونم سرکار میره ازالان میره خب نمیتونه نخابه ک من تاحالا نشد شوهرم کارای بچرو بکنه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

شوهر دور از جونش بی فرهنگت الان میخواد بره سر کار

معلوم نیست اونجا با چند نفر قرار سر و کله بزنه.نمیگم حق داره ولی یکمی گذشتت رو بیشتر کن.حتی اگه اون بیدار شد گفت بده من بگیرم بگو نه شما بخواب صبح قرار بری سر کار. دو بار شب بیدار شدی بچه شیر دادی یکمی هم دیر خوابیدی.دیگه شلوغش نکن خانم گل

من از کار صبحش ناراحتم  

از من به تو نصیحت یواش یواش از کارای بچه بنداز گردنش و خیلی با سیاست ازش کمک بخواه 

اون فکر کرده تو هم از سر شب خوابیدی و بچه رو ول کردی به امان خودش وقتی شبا بیدار میشی یه کاری کن اونم بیدار شه تا بفهمی چقدر سخته بتونه درکت کنه