2777
2789
عنوان

يدونه از خاله هام ..

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره دخترش الت پرستی

نه با دخترش خوبه خدايي 

ولي هر ديقههه ميگه من ده تا ديگه ام بيارم همش پسره و ....

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

پسر آوردن خودش پز دادن نیست خوب به بار بیاره ادب بهش یاد بده بدونه با خانوم آیندش چجوری رفتار کنه اونموقعه پز دادنش خوبه

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

بگو منم ارزو میکنم بچه ها بعدیت پسر بشن .دنیا به دخترای بیشعور مثل تو احتیاج نداره 😎

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حالا من گفتم بچم پسره همچین خورد تو ذوق خونوادم ک من دلگیر شدم. من خودمم دختر میخاستم ولی خب حالا ک‌ ...

از اون ور بودم افتادن هم اشتباه دیگه 

دختر و پسر هر دو  شیرینی خودش داره 

خدا حفظش کنه براتون 

باعرض معذرت  خاک تو سرش بگو چاقال خودت جنست چیه که کشته مرده پسری هرچی دختره تو دنیا برینی به ...

اخ دقيقاااا زني كه جنسيت خودش رو قبول نداره به چه دردي ميخوره 

بعددددد ادعاش من رو كشتههه 

خير سرش معلم هم ست

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
بهش بگو کروموزوم ایکس ک مربوط ب پسر شدن اسپرم میشه فقط تو بدن مرد هس و ربطی ب تو نداره و تو دلیل پسر ...

روزي پنجاه بار من اين رو برا همه ميگم 

هييييييچ كس نميفهمهههه هيج كسسسسسس 

جهل 

فقر فرهنگی... 

مغز_های_کوچک_زنگ_زده#  

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
دلم میخواد با کله برم تو صورت اینایی که پز جنسیت بچشونو میدن یکی نیس بگه اخه سیرابی مگه دست تو بوده ...

اره واقعا 

ولي به اين طور ادما هررر چي هم بگي باز نميفهمن