2777
2789
عنوان

يدونه از خاله هام ..

612 بازدید | 52 پست

خاله ام يه جاري داره سه تا دختر داره 

بعد اين خاله من يه دختر اورد بعديش پسر اورد 

حالا ما رو كشتههه اونقدر پز ميدهههه انگار فقط خودش پسر اورد هر روزم ميگه من بعديام هم همشون پسرن مطمنم ( چند تا فالگير و سيد بش گفتن) 

حالا باز ميخواد حامله بشه خانم 

تازه فهميد يكي بچه اورد دختره ميگفت ووو حالا انگار چي اورد خوبه دختر اورددد 

واقعاااا عصباني شدم از اين حرفش بش گفتم واقعا اين حرفت زشت بود مثلا ادعا فرهنگت ميشه مگه دختر پسر فرق داره 

دارم اتيش ميگيرم 🤦🏻‍♀️

دروغ چرا ، خيييلي دوست دارم بچش دختر بشه تا از اين شدت پز دادنش و من پسر زام فقط كم بشه

مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃         زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️                  روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈                         خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیچاره دخترش

الت پرستی

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

چقدر سطح فرهنگشون پایینه متاسفانه. بیچاره دخترشون.... این جور افراد متاسفانه دخترهای ضعیف و بدون اعتماد به نفس و پسرهای قلدر و طلبکار تربیت می کنن و اثرات طرز تفکر عقب مونده و اشتباهشون فقط به خودشون ختم نمی شه....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

حالا من گفتم بچم پسره همچین خورد تو ذوق خونوادم ک من دلگیر شدم. من خودمم دختر میخاستم ولی خب حالا ک‌پسره اینم برام عزیزه. برای من فرقی نداره

بعضی از تصمیم ها تو زندگیت فقط معامله با خداست🦋