2777
2789
عنوان

بیاین درد دل

65 بازدید | 6 پست

سلام به همه عزیزان،یه مدت خیلی ذهنم درگیره،پنح سال ازدواج کردم،هر دوخانواده هم خوبن و اصلا مشکل جدی ندارم،ازدواج که کردم پیش دانشگاهی بودم درسمم خیلی خوب بودولی واسه کنکور نخوندم خیلی،بعد رفتم پیام نور،به دلیلی تصمیم گرفتم رشتمو عوض کنم،همراه با کارای عروسیم شد بعدشم باردار شدم،یه پسر خوشگل دارم،ولی الان نگاه میکنم میبینم هیچی نشدم،یه بار کنکور دادم یه رشته زدم که نخوندم امسالم گفتم چون آنلاین تو خونه میخونم ولی رشته ای که میخواستم نشد،یه مشکل دیگمم اینه که وابسته پسرمم،بیرون خونه رو دوست ندارم اصلا،تصمیم گرفتم زبان بخونم تو خونه تا  برم دانشگاه،ولی واقعا از اینکه هیچ آدم مفیدی نیستم حالم بد میشه.شما چی بهتون انگیزه میده،دوس دارم یه دختر فعال باشم،البته خونه انقد کار داره که از صبح تا عصر نمیشینم.منظورم از نظر اجتماعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا دانشجوام..

ولی برام شغل و موقعیت اجتماعی خیلی مهم و میخوام شاغل باشم .

بنظرم برنانه ریزی کنید و یه مشاوره تحصیلی بگیرید ..یه رشته ای که دوست دارید رو بخونین تا اون موقع که شما تموم کنید پسرتون هم بزرگ تر شده .

یا هم یه کار هنری رو انجام بدین اگه دوست دارین .

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
من فعلا دانشجوام.. ولی برام شغل و موقعیت اجتماعی خیلی مهم و میخوام شاغل باشم . بنظرم برنانه ریزی ک ...

موفق باشی گلم..رشته ای مد نظرم هست که اگر یه بار احساس کنم بخوام کار کنم بشه ولی باز هم پشیمونم چرا قبلا بیشتر تلاش نکردم الان به جای لیسانس می‌تونستم ارشد بخونم،کلا باعث شده اعتماد به نفسم بیاد پایین.اتفاقا تا پسرم مدرسه نرفته می‌خوام تموم کنم اگر بشه