2777
2789
عنوان

زن جذاب

425 بازدید | 11 پست

آفرودیت 

آفرودیت اون قسمتی از وجود یه زنه که تمایل به لوندی داره. به زیبایی. به عشق. به هر چیزی که دلش می خواد. 
توی نت مطلب راجع به آفرودیت خیلی زیاده . اگه تمایل دارین بیشتر بدونین یه سرچ بزنین" آرکتایپ آفرودیت". چیزی که توی این مبحث برای ما مهمه اینه که آفرودیت همون چیزیه که یه مردو در نگاه اول جذب می کنه. یه آفرودیت لازم نیست ملکه زیبایی باشه تا از هیکل و قیافه ش راضی باشه، آفرویت همیشه می درخشه، بقیه هم قبولش دارن. افرودیت پر از عشقه. خودشو لایق بهترینا می دونه و بهترینا هم براش پیش میان. دخترایی که خوب به خودشون میرسن( نه کسایی که نگران زشت بودن خودشون هستن و از ترس زشت دیده شدن به خودشون می رسن) و معمولا تو هر جمعی توجه مردا رو خواه ناخواه به خودشون جلب می کنن، آفرودیت هستن. خیلی مهمه که این آرکتایپ رو قوی کنیم چون اولین چیزی که یه مرد در درون یه زن دنبالش می گرده آفرودیتشه.کلا آفرودیت باعث میشه زانوی اکثر مردا بلرزه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خيلى از زنها خوب جذب ميكنن ولى نميتونن نگه دارن

من ديدم زنى رو كه معموليه ولى خيلى لونده مثلا تن صداش و لحن صحبتش و دست خودشم نيست اين موضوع

و حقيقتا توى جمع نگاه زن و مرد بهش 

ولى از نزديك يا توى رابطه خوب نيست بى اعصابه☺️

خوب جذب ميكنه ولى نگهداريش صفره

✨ Fear the one who does not fear God✨