2789
عنوان

کمکککککک

180 بازدید | 18 پست

سلام خیلی سریع میرم سر اصل مطلب من یه دختر دو ساله دارم یه دختر شش ماه برای جلوگیری قرص شیردهی مصرف میکردم یه با سر وقت نخوردم و سه ساعت و نیم دیر شد ورابطمم هم محافظت نشده بود سه روز بعدشم باز یه رابطه محافظت نشده داشتم ترسیدم و زود چهار تا قرص مارولون خوردم 12ساعت بعدشم 4تا دیگه الان هشت روز گذشته و هنوز پریود نشدم چند روز بود دل دردای شبیه پریود داشتم اما نشدم چند روزیم هست عصبیم به نظرتون باردارم؟اینم بگم پریودام نامنظمه مثلا بعد زایمانم اولین بارماه پیش پریود شدم و یه هفته بعد از تموم شدن پریودم باز پریود شدم ودیگه نشدم تا امروز😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فکر کنم به خاطر قرص هایی که خوردی اینطور شده نگران نباش

مامانمم میگه به خاطر شیردهی عقب انداختی به نظرتون بیبی چک درست  جواب میده اگه فردا بزنم میترسم بیبی چک بزنم بچه سوم مثل یه کابوس میمونه خیلی خستم

مامانمم میگه به خاطر شیردهی عقب انداختی به نظرتون بیبی چک درست  جواب میده اگه فردا بزنم میترسم ...

عزیزم، به خدا اعتماد داشته باش، من میگم نود درصد حامله نیستی نگران نباش

سه تا پشت سر هم الان بادوتاشم داغونم فکرشم میلرزونه بدنمو

بخاطر ی رابطه ی محافظت نشده باخوردن قرصهای اورژانسی میدونی چ بلایی سر خودت و بدنت میاری؟لااقل با کا ن د و م مراقبت کن..دوتابچه پشت سرهم باید محکمتر جلوگیری کرد