2777
2789
عنوان

بیاین بگین چطوری اینکار ر‌ انجام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست
برای خودت وقت بذار. به حرف ادما اهمیت نده. تفریح جذابی داشته باش که بیخیال مردم بشی.

همه وقتم واسه خودمه و مردم واسم مهم نیستن

ولی از اینکه رفت و امد باهاشون ناراحتم میکنه و حصله ام رو سر میبره ناراحتم

دلیلش اینه که نمیتونم یه جاهایی ناراحتیم رو درست بیان کنم.بعد تو دلم بهشون میگم به درک .میرم ت‌ خلوت خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوخ طبع باش و همیشه کلمات عزیزم فدات شم قربون شکلت برمو .... را به جملاتت اضافه کن تلخی کلامو بگیره& ...

منظورم این بود که نمیتونم جواب بدم وقتی ناراحت میشم

میترسم رک جواب بدم و دلخوری پیش بیاد

نمیدونم چطوری غیر مستقیم حرفم رو بزنم

میترسم حرفی بزنم دلخوری پیش بیاد

نه عزیزم ترس نداره

حرف تو در قالب ادب و احترام بزن

قرار نیست بی احترامی کنید که بترسید دل کسی بشکنه رفتاری که ناراحتتون کرده رو به طرف مقابل بگید 

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد
خیلی مهربونم و شوخ طبع

البته تعریف از خود نباشه 😂 خب پس حله دیگه هرکی اذیتت کرد جنازه بده عکسشو تحویل بگیر از برو بچ نی نی سایت بقیه راهم خودت یکاریشون بکن 😌 بازم راهنمایی خواستی با منشیم هماهنگ کن 

منظورم این بود که نمیتونم جواب بدم وقتی ناراحت میشم میترسم رک جواب بدم و دلخوری پیش بیاد نمیدونم چ ...

ی جمله را باخودت تکرار کن تا ترست بریزه بگو چطور اون روش میشه این حرفو به من بزنه من روم نشه جوابشو بدم عجبا . بعد جوابه که میاد تو ذهنت یکیشو انتخاب کن بهش بگو