2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دوازده دی زده دوست دارم زود نی نی بدنیا بیادش خیلی سختمه اینجوری😀

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
من و دوازده دی زده دوست دارم زود نی نی بدنیا بیادش خیلی سختمه اینجوری😀

ب ی چشم بهم زدن میگذره تقریبا یک ماه ازمن عقب تری

تواین مدتم باچیدن وخریدن سیسمونی واتلیه رفتن انقد برات زود میگذره ک نگو

من خودم یکی دوهفته دگ میخوام تمیز کاری روشروع کنم بخاطر همین این ۳ هفته ام خیلی زود میگذره

توروجدت لایکم نکن مرسی
من هنوز موندم،نمیدونم کدومو انتخاب کنم،یه جورایی از جفتش میترسم

من والا طبیعی روبخاطر تعغیر شکل واژن و بعدش افتادگی رحم ومثانه ک اتفاق میافته اصلا یک درصدم بهش فکرنکردم

توروجدت لایکم نکن مرسی
ب ی چشم بهم زدن میگذره تقریبا یک ماه ازمن عقب تری تواین مدتم باچیدن وخریدن سیسمونی واتلیه رفتن انقد ...

خدا کنه عزیزم‌ ولی وضع مالیمون جوری نیس که بخوام برم آتلیه و کرونام که از یه طرف🤕سیسمونیم یه دراور بزرگ گفتیم دوست شوهرم درست کرد برا نی نی ودو سه روز دیگه ام میرم لباس و ساک وسایلای واجب ولازم و بخرم

♡گر نگه دار من آن است ؛♡که من میدانم ♡شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  ♡عزیزان کاربرقدیمی هستم♡ 
خدا کنه عزیزم‌ ولی وضع مالیمون جوری نیس که بخوام برم آتلیه و کرونام که از یه طرف🤕سیسمونیم یه دراور ...

انشاالله عزیزم به سلامتییی 

واقعا اتلیه اونقدراهزینه بردارنیس ب نظرم حتمابرو

من خودم ارایش کردم لباسم ک اتلیه داشت کلا ۴ تاعکس انداختم شد ۲۰۰

حالاشماواسه یادگاریم شده دوتاعکس بنداز

توروجدت لایکم نکن مرسی
انشاالله عزیزم به سلامتییی  واقعا اتلیه اونقدراهزینه بردارنیس ب نظرم حتمابرو من خودم ارایش کر ...

ممنون گلم فدات  باش به شوهری بگم ببینم چ میگه 😌

من ابن سینامیرم تهرانم انشاالله صحیح وسالم کوچولوتو بغل کنی

آهان بسلامتی و دل خوش گلم 😍❤️