2777
2789
عنوان

تپلایی ک اعتماد ب تفس دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
عزیزم من کتویی نیستم 

اشتباه ریپزدم معذرت

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
اره خیلی تعریفشو شنیدم  مواد غذایی های برنامش گرونه؟!

من ی نمونه رژیمشو دارم

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه 

پس بزن 

اره خیلی تعریفشو شنیدم  مواد غذایی های برنامش گرونه؟!

ن اصلااا ۵۰ نوع غذا میده بهت با توجه ب وزنت میگه چقدرشو بخور 

مثلا قورمه داره قیمه چلو گوشت ماکارونی خورش کدو بادمجون و املت و ..... ایناس 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
برنامشو باید بخرم؟

نه فقط باید بلد باشی چی بخوری 

یه کم توی گوگل سرچ کنی پیدا میکنی 

توی اینستاگرام هم کتوژنیک# سرچ کنی کلی غذا مخطلف آموزشش میاد 

خلاصه بگم باید قند و کربوهیدرات ها رو کامل حذف کنی ( همه میوه ها به خاطر قند فروکتوز، نون و برنج و سیبزمینی و هر سیفیجات ریشه ای و نشاسته دار )

بدنت انسولین تولید نمیکنه یه هو تو یک هفته ۴ کیلو کم میکنی 

این رژیم معمولا برای کسایی که چربی بدنشون خیلی زیاده توصیه میشه. حالا خواستی دقیق میتونم توضیح بدم مکانیزم لاغر شدنش چجوریه. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
 برام میشه بفرسی

اره بزن ی تایپک دیگ اونجا بدمش

خوبه من تو فکرش بودم ولی واقعا سخته واسه منی ک عاشق میوه ام 😣😣

خیلی خوبه پشیمون نمیشی. من توی ۳ ماه قشنگ وزن کم کردم 

هم پریودم منظم شد هم لاغر شدم. 

من کلا تنقلات و تخمه و مغز ها و پنیر پیتزا و چربی و این چیزا رو خیلی دوست داشتم 😁 خیلی اهل میوه نبودم. البته بلو بری و توت فرنگی میشه خورد اما محدود. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
عه همش غذای سفرست

اره  غذای سفرست ولیی مثلا کره بادوم زمینی و روغن نارگیل و میگو و ماهی ایناش زیاده 

نمیتونی خودت انتخاب کنی ک امروز چی بخوری 

مثلا من خودم همیشه ک غذاهام گوشت و پلو و اینا نیست یا اگ رفتم مهمونی و غذاش با غذای من جور نبود نمیتونم بخوررم 

سلیقه ها وونظرا متفاوته ولی من با لیمومی۱ و نیم تو یک ماه کم کردم با غفاری ۶ تا تو یک ماه 

بخدا تبلیغ نمیکنم و ن پولی بهم میرسه و ن چیزی 

چون خودم چاقم و در تلاش لاغریم دوس دلشتم تجدبه و نظر خودمو بگمم🤗🤗🤗

خیلی خوبه پشیمون نمیشی. من توی ۳ ماه قشنگ وزن کم کردم  هم پریودم منظم شد هم لاغر شدم.  م ...

اهوم من یک ماه تحقیق کردم حتی چند روزم گرفتم ولی جلوی میوه کم طاقت بودم و هی ناخنک میزدم دیدم نمیتونم ولی خیلی خوبه هر کس بگیره