2777
2789
عنوان

چرا قفل میکنه؟

90 بازدید | 7 پست

واقعا برام سواله ک چرا نی نی سایت  تاپیک دینی رو قفل میکنه و ممنوعه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برا جلوگيري از توهين ب ايادين

ادیان یا دین مبین اسلام؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چون دعوا میشه و توهین میکنن

واقعا نمیفهمم چرا باید ب خودمون اجازه  بدیم ب کسی ک عقایدش با ما فرق داره توهین کنیم؟چرا مسلمونا فکر میکنن همه باید اون کاری ک اونا میکنن بکنن و هرکی غیر این راهو بره کافره

واقعا نمیفهمم چرا باید ب خودمون اجازه  بدیم ب کسی ک عقایدش با ما فرق داره توهین کنیم؟چرا مسلمون ...

نمیدونم شعور نداریم واقعا هنوز ...

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤