2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی وقتی فهمیدی دستت رو محکم بزار روش😂

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

قت کن بهشون

بهشون نزدیک‌شو‌

من از آدمای اطرافم‌تا پلت بخواد نقطه ضعف دارم

اما کسی نمیدونه نقطه ضعفم‌چیه

بحز یه نفر که اونم‌خوب بلده چه حور دست بزار‌روش😔😔

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
😂😂😂

😎😎😎✋✋

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
برام سواله چون حس میکنم نقطه ضعف خودم و زود میفهمن در حالی که سعی میکنم نشون ندم

من از حرفا و رفتاراشون دستم میاد.

حالا نمیدونم چجوری رفتار میکنی ولی حتما زیادی اطلاعات میدی که دستت رو میشه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
من از حرفا و رفتاراشون دستم میاد. حالا نمیدونم چجوری رفتار میکنی ولی حتما زیادی اطلاعات میدی که دست ...

آفرین اره من زیاد توضیح میدم راجب همه چی مخصوصا احساسم یعنی حس میکنم چون نمیتونم قایمش کنم همیشه نقطه ضعف دست بقیه میدم 

چه جوری میفهمی دقیقا؟ 

سخت هست ولی غیر‌ممکن نیست

طرفت هر کس که هست‌بهش نزدیک‌شو‌باهاش صمیمی شو اول تو‌شروع کن از خودت و نقطه ضعفای خیالیت بگو‌باهاش درد ودل کن 

بالاخره وا میده

من دیواری که نتونم خرابش کنمو بهش تکیه میکنم

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
آفرین اره من زیاد توضیح میدم راجب همه چی مخصوصا احساسم یعنی حس میکنم چون نمیتونم قایمش کنم همیش ...

خب همون دیگه

منم یکی از دوستام روز اول اشناییمون کل زندگیشو گف اصلن شاخ دراوردم.اینموری هم نقطه ضعف میدی دست مردم هم از چشم مردم میفتی بس که خودتو ضعیف نشون میدی.اطلاعات نده به کسی

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..