2777
2789
عنوان

بياييد

96 بازدید | 14 پست

دوستان گفتم ك هيچكدوم از خونوادم درسم نداره و حاضر نيستن برم خونشون يع ثانيه حتي باباي واقعي خودم از بچگي پيش مامان بزرگم و پدربزرگم زندگي ميكنم فكر ميكتم خدا نكنه يه چيزيشون شد من كجا بوم كسي حاضر تيست منو نگه داره اين موقعا دلمي حال خودم ميسوزه 

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

مگه میشه پدر مادرت دوست نداشته باشن آخه؟چن تا بچه اید؟

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

سلام

مامانت کجاس

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه پدر مادرت دوست نداشته باشن آخه؟چن تا بچه اید؟

بابام زن گرفته نبخدا درسم نداره تو عمرم يبار بهم محبت نكرده نامادريم اصلا نميزاره برم خونشون 

بابام زن گرفته نبخدا درسم نداره تو عمرم يبار بهم محبت نكرده نامادريم اصلا نميزاره برم خونشون 

مادرت فوت شده عزیزم؟؟پس زن بابات مخ باباتو زده اگه زن بدیه خدا لعنتش کنع

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
مادرت فوت شده عزیزم؟؟پس زن بابات مخ باباتو زده اگه زن بدیه خدا لعنتش کنع

نميداونم گلم هيچوقت نديدمش ارش خبر ندازم

ميرم خوته بابام باهام حرف نمبزنه هيچكي تو خانواده باهام حرف نمبزنه نميدونم چيكار كتم واسم شده فكن هيچ كس نگهم نميداره 

سلام مامانمو هيچوقت نديدم تو عمرم

واسه چی 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
نميداونم گلم هيچوقت نديدمش ارش خبر ندازم ميرم خوته بابام باهام حرف نمبزنه هيچكي تو خانواده باهام حر ...

خوب از مامان بزرگت بپرس

مامان بزرگ پدریته یا مادری

خوب از مامان بزرگت بپرس مامان بزرگ پدریته یا مادری

میشه بپرسم چندسالته 

خوب از مامان بزرگت بپرس مامان بزرگ پدریته یا مادری

بهم نميگن اونا ار بچگي بزرگم كردن چرا دنبال مامانم راه بيفتم ك چي بشع

[QUOTE=162770642]١٩[/QUOT

اگه بقیه تورو دوس ندارن خودت خودتو دوست داشته باش درسته نیاز داری یکی باهات همدردی کنه یکی تو هر شرایطی کنارت باشه  مثل مامان یع پدر پشتت باشه مثل کوه ولی خوب میبینی که همچین ادمایی نیس و تو خدارو داری بین تمام نداشتع هات

بهم نميگن اونا ار بچگي بزرگم كردن چرا دنبال مامانم راه بيفتم ك چي بشع

تو حقتع که بفهمی مامانت کیه