2821
2789
عنوان

حلال و حروم

172 بازدید | 18 پست

بچه ها من کارم کترینگه مراسمه ولی داخل خونه کار میکنم چندجا کار کردم سود کمی گرفتم مثلا اگر ۲۰۰ میشده هزینش ۱۲۰ تومنش پول وسیله بوده و ۸۰ الی ۹۰ تومن سود من بوده واقعا زحمت داره و خستگی همکارای من بیش از این حرفا میگیرند من به نسبت خیلی کم تر میگیرم ازشون بنظرتون اگر یکم سودمو زیاد کنم حرومه؟

واژه کترینگ " catering " یک واژه انگلیسی است که به معنای طبخ و آماده کردن غذا در یک محل و سرو آن غذا در محلی دیگر است. به این صورت که غذا و و نوشیدنی و تمام مخلفات آن در مکان‌های مشخصی طبخ و آماده سازی می‌شود و در مکان‌های مورد نظر سرو می‌شود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خو زحمت میکشی چرا حروم باشه

میترسم خدایی نکرده بیش از زحمتم پول بگیرم من ب شدت به این چیزا حساسم پول ک خرج میشه نمیمونه ولی تمامش رو باید جواب پس بدیم😑

مثلاً اگر یه پرس غذات با توجه به هزینه هات در میاد صد هزار تومان شما بفروش صد و سی هزار تومان 

صد هزار تومان که هزینه اولیه است

سی هزار تومان هم سود خالص

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
مثلاً اگر یه پرس غذات با توجه به هزینه هات در میاد صد هزار تومان شما بفروش صد و سی هزار تومان  ...

آهان مرسی ولی خب سی درصد سود با هزینه های الان به شدت پایینه من کارم فینگرفوده غذای اونجوری نیس 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792