mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 عنوان فوبیا گرفتم 119 بازدید | 17 پست سلام بچه ها من چند وقته همش از از دست دادن خانوادم میترسمهمش فک میکنم میخوام اونارو از دست بدم و هیچ کار نمیتونم بکنم برا همین همش گریم میگیره وقتی بهشون نگاه میکنم چی کار کنم 1399/08/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pangolam عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 4155 با عاطفه ای اجی همین.عیب نذار رو خودت کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
دلشکستهه عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 520 سلام عزیزم اتفاقا منم همچین مشکلی پیدا کردم. از وقتی ک داییم فوت کرده ترس از دست دادن عزیزامو دارم ولی خداروشکر الان بهترم. توهم نترس یه مدت کوچولو ذهنتو درگیر میکنه بعد خوب میشی. فقط سعی کن خیلی بهش فکر نکنی به چیزای مثبت فکر کن
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 سلام عزیزم اتفاقا منم همچین مشکلی پیدا کردم. از وقتی ک داییم فوت کرده ترس از دست دادن عزیزامو دارم و ... اره منم مامان بزرگم فوت شده اصابم خورده اصن
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 با عاطفه ای اجی همین.عیب نذار رو خودت اخه دیگه همش استرس دارم داره اذیتم میکنه واقعا
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 گلم شما به روانشناس نیاز داری اره فک کنم ممنونم ازت
pangolam عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 4155 اخه دیگه همش استرس دارم داره اذیتم میکنه واقعا هدارو قسم بده که هم ارومت کنه هم قسمش بده که عمر خانوادتو زیاد کنه.خدا خیلی مهربونه باهاش حرف بزن همین الان کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
دلشکستهه عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 520 اره منم مامان بزرگم فوت شده اصابم خورده اصن خدا بیامرزتش. من در حدی بود ک هرشب خواب بد میدیدم و وقتی خانواده هم پیشم بودن باز فکرای بد میکردم. یه مدت قران که میخوندم خوب شدم
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 هدارو قسم بده که هم ارومت کنه هم قسمش بده که عمر خانوادتو زیاد کنه.خدا خیلی مهربونه باهاش حرف بزن هم ... اصن شک کردم تو همین نی نی سایت کلییی چیزای منفی درمورد مرگ خوندم همشون موقع مرگ ترسیده بودن همش فک میکنم خدا از من متنفره
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 خدا بیامرزتش. من در حدی بود ک هرشب خواب بد میدیدم و وقتی خانواده هم پیشم بودن باز فکرای بد میکردم. ی ... خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه وای دقیقا منم همش خوابای خیلی بد میبینمینی چنان حس ترس و بدی هست ک اصن باور نمیکنم بتونه تو وجود من این حجم از حس منفی بگنجه:/کنکورم دارم هیچی نمیتونم بخونم
دلشکستهه عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 520 خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه وای دقیقا منم همش خوابای خیلی بد میبینم ینی چنان حس ترس ... ممنون عزیزممنم کنکور دارم امسال . فکرمنم همش درگیر میکنه. ولی تو تنها نیستی تقریبا ۷۰ درصد از ادمها همچین فوبیایی دارن
mhsaww مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 562 ممنون عزیزم منم کنکور دارم امسال . فکرمنم همش درگیر میکنه. ولی تو تنها نیستی تقریبا ۷۰ درصد از ادمه ... وای چقد خوندی :/
pangolam عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 4155 اصن شک کردم تو همین نی نی سایت کلییی چیزای منفی درمورد مرگ خوندم همشون موقع مرگ ترسیده ... انرژی منفی داری میفرستی به خودتاااا.جمع کن خودتو دختر.پاشو ببینم .خدا خودش از ماها عاقل تره .سیمت رو با خدا وصل کن تا ارامش بگیری کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.
دلشکستهه عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 520 وای چقد خوندی :/ فعلا دارم کتابای دوازدهمو میخونم برای دی ماه؟ چون تابستون بخاطر یه سری مشکلات اصلا نتونستم درس بخونم؟ تو چطور؟