2777
2789
عنوان

کمکم کنید شما چ جوریه اندامتون

836 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من دوساله ازدواج کردم ۵ ماهه رفتیم خونه خودمون خیییلی دوس دارم چاق شم.خیلیم لاغر نیستما.حس میکنم همسرم دوس داره چاق شم درسته تاحالا اصلا به روم نیاورده همیشه تعریفمو میکنه ولی کلا سینه هام خیلی کوچیکن چیکارکنم پس من.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بزارم

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰ هست اندامم خوبه ولی میخوام چاق شم و سایز سینه ام بزرگ شه.چیکارکنم؟همسرم خیلی دوس دار ...

برای سایزسینه شنیدم عرق رازیانه خوبه یه سایز بزرگ میکنه وپوستوشفاف

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

عزیزم برای بزرگ شدن سینه پرخوری نکن. تا بخواد سینه هات یک نیم سایز بزرگ بشه کلی چربی رون و شکم و پهلو آوردی

کلا سینه ژنتیکیه خوب نیست آدم به بدن خودش آسیب بزنه تا سینه هاش کمی بزرگ بشن.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
آقایان خواسته هایشان ونظراتشان رابه طورواضح می گویند،خیلی دلشان می خوادپول خرج کنندباعمل جراحی ازروش ...

همسر من با چیزای مصنوعی کلا مخاله خیلی بدش میاد من میخوام از یه راه خوب چاق شم قرص مطمئن یا یه چیزی

همسرت دوس داره؟

پس خودت چی؟؟

خودت چی دوس داری!!

اونجور باش!

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸