2777
2789
عنوان

خانما علائم بارداری چیه

152 بازدید | 21 پست

یکی از سینه هام درد میکنه ممکنه بخاطر تخمک گذاری باشه؟یا خدایی نکرده باردار نباشم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال داره برای پریودی باشه

ن زمان پریودم نیست

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
روز چند موعدته؟

ن خیلی مونده تازه پاک شدم

علایمو ول کن عزیزم.پریودت ک تاخیر افتاد بیبی بزن فقط یبی..ب علایم و اینا اعتباری نیست

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

علائم بارداری و پریودی دقیقا کپ همه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من سر بارداریم یک هفته قبل موعد سینه درد وحشتناک داشتم، روز موعدم لکه بینی داشتم

وای نگو ک حاملم

علائم بارداری و پریودی دقیقا کپ همه

وقت پریودم نیست باردارم یعنی

وقت پریودم نیست باردارم یعنی

فقط با عقب انداختن میشه گفت بارداری،اونم با آزمایش

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خب پس از بارداری نیست 

خدانکنه باشه اخه دوسری جلوگیری نداشتم آی یو دی دارم اما حس میکنم اومده پایین