2777
2789

سلام قلب جان، خیلی خوشحالم به اینجا هدایت شدی

هر روز  کلی نتیجه مثبت واسمون میاد که عشقشون رو جذب کردن، خودشون رو درمان کردن، درآمدشون بالا رفته و مهاجرت کردن و.... برای مرحله اول  تو چنل تلگرامه همراهمون باش و حتما نتایجو ببین 

✅https://amirhemmati.com/category/free_beyond_attraction

گام بعد اینه لایو های رایگان  رو دنبال کنی

اینا جدیدترین اثبات های علمی دنیاس که خیلی محشرن 🌏👌

https://amirhemmati.com/category/free_clips/instagram-lives

گام بعد ، حالا وقتشه الگو باشی . کتاب فراسوی شفای زندگی و دوره تله پاتی پرفروشترین دوره و کتاب  جذب عشق و ثروت ایران هستن که میتونی اونا رو از سایت زیر تهیه کنی ⭐⭐⭐⭐⭐

https://amirhemmati.com/product

هر سوالی داشتی ( رزرو مشاوره تلفنی با استاد همتی و یا خرید محصولات ) بابنده مدیرارشد گروه بین المللی  هماهنگ کن 👇

09052913155

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیز های کج عصبیم میکنه 

چیزایی که تقارن نداشته باشن 

وسواس نظافت 

خیلی سعی کردم درمان کنم اما نشده

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

گلم ب تاپیک وسواس فکری من مراجعه کن کل تاپیکو بخون و اگر سوال داشتی بپرس

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
چیز های کج عصبیم میکنه  چیزایی که تقارن نداشته باشن  وسواس نظافت  خیلی سعی کردم در ...

عزیزم ب تاپیک وسواس فکری من مراجعه کن کل تاپیک و راهکار هایی ک ب دوستان دادم رو بخون سوالی داشتی بپرس😘

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزیزم ب تاپیک وسواس فکری من مراجعه کن کل تاپیک و راهکار هایی ک ب دوستان دادم رو بخون سوالی داشتی بپر ...

خیلی ممنونم 🌷

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
رو چی وسواس فکری داری  مثلا بیشتر به چی فکر میکنی

وقتی فکرو خیالم زیاد میشه و دچار استرس میشم هم عملی وسواس میشم هم فکری عذاب وژدان میگیرم شدید بخاطرم اشتباه کوچیکم استرس دارم میگم چرا اون کارو باید میکردم نکردم نکنه فلان بشه نشه

وقتی فکرو خیالم زیاد میشه و دچار استرس میشم هم عملی وسواس میشم هم فکری عذاب وژدان میگیرم شدید بخاطرم ...

عه توام عین منی که 

من نمیدونستم این وسواس فکریه 

ولی من الان رفتم دکتر قرص مصرف میکنم 

یکم بهترم

🖤🖤🖤

جاریم وسواس فکری عملی داشت با مراجعه به روانشناس درمان شد

کلا رواندرمانی خیلی خوبه مخصوصا به مشکلاتی مثل اضطراب و وسواس و اینا خوب جواب میده

اگه بخوای میتونم شماره روانشناسه رو بهت بدم کارش خیلی عالیه

من خودم هم اضطراب داشتم میرم پیشش حالم خیلی بهتر شده

انلاین هم با تماس تصویری میتونی وقت بگیری اگه تهران نیستی

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍