تو این چن وقته هر کیو دیدم شوهر کرده یا زن گرفته دختره زیر ۱۶بوده پسره زیر ۲۰ اخه اونا از زندگی چی میفهمن واقعا باز اینا خوبن میگیم جفتشون بچن ولی تورو خدا اگه دختر یا خواهر کم سن دارین که شوهرش میخواین بدین بدین به کسی ک حداکثر ۶سال اختلاف سن داشته باشن این چن وقته انقد تو نی نی سایت تاپیک دخترای ۱۷.۱۸سالرو خوندم ک با شوهرشون بالای ۱۵سال اختلاف دارن و به مشکل خوردن و اومدن اینجا مطرح میکنن دیگ رغبت نمیکنم بیام😟😔
تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینایی که انقد زود ازدواج میکنن کی خرج خونه زندگیشونو میده. خانواده هاشون خرجشونو میدن؟ همیشه برام سواله اخه الان سی ساله هاهم تو این گرونی تو خرج و مخارج موندن
خیلی خوبه بیاد پایین به دلائل زیادی . من که دخترمو زود شوهر میدم.
دلایل و استدلالتون لطفا بگید ماهم بدونیم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من که دخترمو زود شوهر نمیدم حس بی کلاسی میکنم زود شوهر بدم دختر من سرمایه منه خیلی دارم روش سرمایه گذاری میکنم هم من هم پدرش که به جایی برسه چه شغلی چه اجتماعی
همکلاسی منم چند روز پیش عقدش بود اصن شاخ درآوردم شنیدم😞😐
آخه بچه ۱۵ ساله و چ ب این کارا😭
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯