2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا روانشناس بوده ؟ مطمئنی؟

دوست عزیز ریشه وسواس اضطرابه - و یه مقدار ژنتیک - بهش فکر نکن ینی چی کدوم آدم تحصیل کرده ای این حرف رو میزنه آخه - من تمام وسواس ها رو تجربه کردم - نجسی پاکی - الودگی - بیماری - وضو نماز - تمیزی - نظم و ترتیب - به اندازه چند نفر تجربه دارم - کلی مشاور رفتم یکی گفت نماز نخون  - یکی گفت تو لجبازی میکنی با خودت - یکی گفت به روی خودت نیار یادت میره - اما هیچ کدوم نگفتن خانم شما اضطراب داری باید اینکارو بکنی باید اینجوری فکر کنی - یه عده اسم خودشونرو میزارن روانشناس خدایی خوبم پول در میارن متاسفانه مثلا ساعتی 200 تومن  چه خبره مگه - والا 

فقط یک نفر رو بهم معرفی کردن که عالی بود  و روشCBT داشت و معجزه کرد برای من - کلینیکشون تهرانه - 26640192 - مشاور زیاد دارن ولی حتما بگین از دکتر شمسه وقت میخواین - ایشالا خبر خوب شدنتون رو هم به اشتراک بزارین ما هم خوشحال بشیم

دوست عزیز ریشه وسواس اضطرابه - و یه مقدار ژنتیک - بهش فکر نکن ینی چی کدوم آدم تحصیل کرده ای این حرف ...

مرسی عزیزم الان چند جلسه تحت نظرم و رو به بهبودم .دقیقا منم اضطراب شدید داشتم البته اینو دکتر تشخیص داد 

میشه بگین چند سال وسواس داشتین چقد طول کشید خوب شدین؟

بله حدود یکسال تمام وسواس وضو و نماز داشتم مثلا 12 بار وضو میگگرفتم میگفتم غلطه - بعد از اون فکر میکردم بیمار شدم - بعدش فوبیای شدید بیماری - بعدش نجسی و پاکی - در کل 12 سال درگیر بودم البته تا همین نجسی پاکی که سه سال طول کشید هیچ امیدی نداشتم 5 تا مشاور عوض کردم تا این آخری خدا رو شکر عالی بودن تو این زمینه - راستش چون واسه من شدید بود حدود 7 / 8 ماه  - ایشون به روش CBT کار میکنن که معتبرترین روش برای درمان وسواس هستش در حال حاضر

بله حدود یکسال تمام وسواس وضو و نماز داشتم مثلا 12 بار وضو میگگرفتم میگفتم غلطه - بعد از اون فکر میک ...

اهان.من قبلا وسواس نجاست و غسل و وضو داشتم ولی بچه م به دنیا اومد خوب شدم.الان دوباره بعد پنج سال وسواس شدم وسواس شستشو‌.دکترم گفت به خاطر کرونا و تغیرات هورمونی و اضطراب نسبتا شدید حدود پنج یا شیش ماهه اینجوری شدم 

من یه چیزی به شما بگم اونم اینه که بله ممکنه خوب بشی ولی دوباره میاد سراغت منتها به شکل دیگه ای پس بهتره یکم سختی بکشی ولی درمان بشی - چون به نظر من روی بچه ها اثر میزاره یاد میگیرن از شما - سخت هست اما شدنیه - شما یه عادت ساده رو در نظر بگیر چقدر سخته عوض کردنش - حالا میرسیم به وسواس خب سخت تر میشه - ولی دیگه ادم باید به خودش بگه : بسه بسه بسه - البته این مشاور من سخت نمیگیره بهت - مرحله به مرحله راه حل ها رو آموزش میده برنامه میچینه برات - نمشینه یکساعت باهات حرف بزنه اخرشم بگه خب عزیزم نماز نخون یا مثلا بهش فکر نکن و از این چرت و پرت ها - اینایی که میگن همه موقتیه درمان اصلی نیست درمان اصلی اینه که فکرت عوض بشه - امیدوارم حرفام مفید بوده باشه