2777
2789
عنوان

بیاین درددل کنیم

156 بازدید | 30 پست

کیا اون ماهی که خیلی از ته دل از خدا نی نی میخواستن ،ماهی که یه حس متفاوت تری داشتن خدا بهشون نی نی داد؟؟؟

بیاید از حس و حال اون ماهتون بگید

اون ماه داروی خاصی خوردید یا کار خاصی کردید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماه اول زار میزدم برا بچه دارو خوردم دکتر رفتم گرمی خوردم چیزای مقوی خوردیم . ولی نشد . ماه بعدشم زیاد منتظر بودم ولی ن مث دوماه اول . ولی ماه بعدش هیچی نخوردم هیچ کاری نکردم نه دعا نه هیچی ولی نمازمو میخوندم چله سوره یاسین شرکت کردم. ولی فقط منتظر بودم پری بیاد برم دکتر لتروزول بهم بده که بی بیم مثبت شد

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
بگو عزیزم

اولیش اینه که با عشقم یه مشکل داریم که رسیدنمون ب هم گیر اون مشکله یا باید شانس بیاریم یا چند ملیارد پول داشته باشیم تا حل شه فقط خدا باید کمکمون کنه تا حل شه وکرنه هیچی منم با وجود ابنکه دوسش ذارم خسته شدم و هی غر میزنم که برم اونم صبوری میکنه میگه این چند ماهو صبر کن قثل میذم درست شه

دومی اینه که حقوقم همش قسط میدم به دلم مونده یه خرید درس حسابی کنم واس خودم دارم فکر میکنم حقوقم کرفتم برم خرج کنم یا قسطای عقب موندمو بدم یا برم دندون پزشکی 🤭

دو ماه اول زار میزدم برا بچه دارو خوردم دکتر رفتم گرمی خوردم چیزای مقوی خوردیم . ولی نشد . ماه بعدشم ...

آخی عزیزم خداروشکر که نی نی دار شدی عزیزدل،میشه لطفا برای منم دعا کن ،نی نی ات دختره یا پسره

آخی عزیزم خداروشکر که نی نی دار شدی عزیزدل،میشه لطفا برای منم دعا کن ،نی نی ات دختره یا پسره

بخدا نمیدونم تازه باردار شدم یک ماهمه انشالله که نی نی میاد تو دلت خدا میدونه کی و کجا چی رو بده بهش امید داشته باش .

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

اصلا نباید بهش فکر کنی هر چی بهش بیشتر فکر کنی استرس میگیری همون استرس باعث میشه ک بچه دار نشی .من سر بچه دوم یکسال میخواستم نشد بعد دیگه بیخیال شدم گفتم حتما نمیشم دیگه ۶ماه بعد دیدم لکه بینی دارم فکر کردم کیسته رفتم دکتر فرستاد سونو گفت خانوم بارداری هشت هفته اصلا باورم نمیشد