2777
2789
مگه ثبت نام داره باز

نه نداره من قبلا ثبت نام کردم بعد یه پیام اومد که برین دفاتر پیشخوان برای تکمیل ثبت نام..میخام ببینم اگه واقعا خوبه و به نفعمونه دنبالشو بگیرم!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا بد باشه عزیزم

اخه شنیدم وام ۱۸ درصد میدن و کلی سود باید بدیم تا ۱۲ سال..من مشهد زندگی میکنم شنیدم خونه هایی که میدن اطراف مشهده نه خود مشهد ..ما کل کارو زندگیمون مشهده چجوری بریم یه جای دیگ زندگی کنیم

اخه شنیدم وام ۱۸ درصد میدن و کلی سود باید بدیم تا ۱۲ سال..من مشهد زندگی میکنم شنیدم خونه هایی که مید ...

والا گلم ما آرزوشو داریم ولی شرایطشو نداریم بهمون نمیدن، حالا شما هم ببین چطوری به نفعته

من خونه برادرم به اسمم بوده قبلا، بهمون نمیدن

عه،چه بد...نمیشه دیگه کاریش کرد؟!

نه بابا ماکه نه شوهرم نه خودم هیچی بناممون نیست..اسممونم واسه مرحله اولش در اومده...ولی خب من شنیدم که اولش ۵۰تا ۷۰ ملیون میگیرن ماکلا ۱۰۰تومن داریم که اونم رهن همین خونه ایه که میشینینیم اگه اینم بدیم که دیگه اواره ایم..میترسم کلاهبرداری باشه و پولمونو بخورن یه ابم روش!

اخه شنیدم وام ۱۸ درصد میدن و کلی سود باید بدیم تا ۱۲ سال..من مشهد زندگی میکنم شنیدم خونه هایی که مید ...

برا وامش 266میلیون باید پس بدین ماهی یکوهشتصدوپنجاه

بعد آورده باید ببری علل الحساب 200میلیونه خیلی بیشتر ازاینا میشه

ما برامون درومد بیخیالش شدیم ولی دوباره شریکی ورش داشتیم که پولو بریزیم حساب بعد تکمیل شدنش بفروشیمش رو قسط وامش نریم دیگه

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
عه،چه بد...نمیشه دیگه کاریش کرد؟! نه بابا ماکه نه شوهرم نه خودم هیچی بناممون نیست..اسممونم واسه مرح ...

عزیزم داداش من ثبت نام کرد چند روز پیش بهشون پیام دادن ک ۴۰ تومن بریزن ب حساب مسکن مهر بعد تو دوسال هم باید ۳۰۰ میلیون بریزن یعنی سالی ۱۵۰ تومن بعد هم ۱۰۰ تومن وام میدن ک باید الان کاراش رو انجام بدین من زنگ زدم واسشون پرسیدم گفت باید قسط۱۰۰ تومن  رو هم شروع ب پرداخت کنن داداش من انصراف داد بعدم بعد دوسال میگن دوباره چقدر باید بدین