a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان كرونا 59 بازدید | 6 پست احساس ميكنم كرونا گرفتم برم دكتر يا ن؟چن روز پيش رفتم دكتر اخه تب داشتم دكتر گف چيزي نيس و استامينوفن و سرماخوردگي دادالان ك فميدم دارم برم يا نه؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/08/14 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 الان چه علائمی داری چن روز پيش تب و سردرد داشتم رفتم دكتر قرص داد خوودم تب و سودرد ندارم ديگه البته اون موقع فك ميكزدم سرماخوردگيه الان حس بويايي چشايم از بين رفته و ديگه فميدم چخبره به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 چه علائمی داری؟ چن روز پيش تب و سردرد داشتم رفتم دكتر قرص داد خوودم تب و سودرد ندارم ديگه البته اون موقع فك ميكزدم سرماخوردگيه الان حس بويايي چشايم از بين رفته و ديگه فميدم چخبرهمين حس بويايي چشايي فقط به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
گیره_لباس عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 3238 چن روز پيش تب و سردرد داشتم رفتم دكتر قرص داد خوودم تب و سودرد ندارم ديگه البته اون موقع فك ميكزدم س ... خب الان بری بگن کرونا داری چه تاثیری داره وقتی خودت مطمنی خودتو قرنطینه کن و به خودت برس ایشالا خوب میشی زودتر واسه بویایی قهوه و دارچین بو کن
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 خب الان بری بگن کرونا داری چه تاثیری داره وقتی خودت مطمنی خودتو قرنطینه کن و به خودت برس ایشالا خوب ... منظورم اينه برم شايد قرصي چيزي بدن بهمنميدونم واقعا به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر