2777
2789
عنوان

دوراهی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
چجوری؟

پس انداز کن تا جایی ک میتونی طلا پول 

کم کم برو سر کار درآمد درار

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از ترسام اینه طلاهامو با زورو تهدیدازم بگیره

ی جوری پس اندازشون کن برا خودت مثلا ببر بذار بانک تیکه تیکه 

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
میگ تو شوخی فش بدی عب نداره ولی توعصبانیتوجدی بگی نمیتونم تحمل کنم.میگ خط قرمزم توهینه.حاضرم تااخرعم ...

راستش منم شوهرم بهم فهش بده قهر می‌کنم میرم خونه بابام😅

آدما باهم فرق دارن...من حتی تو شوخی هم خوشم نمیاد شوهرم فهش بده... اما به نظرم سرو ته قضیه با یه عذرخواهی هم میومد...چون ناراحت بوده که غرورش با این حرف خدشه دار شده اون حرفارو زده به نظرم...هرچند اصلا حرفای قشنگی نبوده... اما عذر خواهی خیلی تو زندگی زناشویی تاثییر داره

مثلا من به شوهرم‌میگم تو فلان کار کردی...بعد اونم جواب میده که نه...مقصر توبودی...و ناراحتی پیش میاد اما یه نفرمون که ابراز ناراحتی و پشیمونی از حرفش کنه اون یکی هم معذرت خواهی می‌کنه که نه اشتباه از من بود و تو باید ببخشی و اینا...خلاصه که گذشت خیلی تاثیر داره...مردا رو غرورشون خیلی حساسن...اگه بالاشون ببری و مرتب از خوبیاشون بگی و تشکر کنی  زنشون رو رو چشاشون نگه میدارن

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕
راستش منم شوهرم بهم فهش بده قهر می‌کنم میرم خونه بابام😅 آدما باهم فرق دارن...من حتی تو شوخی هم خوش ...

اما اگه اوضاع نا به سامانه به نظرم یه مدت دوری خوبه...نه به قصد طلاق...فقط به قصد آروم شدن اوضاع

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕