2777
2789
عنوان

دوراهی😔

343 بازدید | 37 پست

سلام دوباره بچه ها.اول ازهمه دمتون گرم.باشماها که حرف میزنم خیلی خوبه.اروم میشم بدون اونک استرس داشته باشم عه چراگفتم یا رازمو فاش نکنه و...

بچه ها تاپیک دیشبم ک گفتم شوهرم اصلا بخشنده نیست.سراینکه من یه فحش توناراحتی دادم میگه واس تلافیش منم زن صیغه میکنم.چون فحش هط قرمزمه و زن دومم خط قرمز تو.

بعدبمن گف یا باید تلافی کنمو صیغه کنمو تو بدونی ک تلافی بشه یااینک جداشیم ولی مهریتو ببخشی و با ۲۰۰میلیون بری.

منطقیش اینه که برمو با خفت نمونم توزندگیش اما نمیتونم

یادخوبیاش میفتم فقط گریه میکنم

دیشب انقد هق هق زدم نفسم بنداومد😔😭

تف ب همچین مردی

ول کن برو مهریتم بذار اجرا

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد سوسوله شوهرت من هرروز بهش فحش میدم

میگ تو شوخی فش بدی عب نداره ولی توعصبانیتوجدی بگی نمیتونم تحمل کنم.میگ خط قرمزم توهینه.حاضرم تااخرعمرمجردبمونم اما توهین نکنی

حالا من فقط بهش گفتم(نفهم)

میگ تو شوخی فش بدی عب نداره ولی توعصبانیتوجدی بگی نمیتونم تحمل کنم.میگ خط قرمزم توهینه.حاضرم تااخرعم ...

خدایا باورشم‌سخته نفهم که فحش نیس

فخشای من همه بالای ۱۸ هس

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اونم بخاطرتلافی زن میگیره میاره و طلاقمم نمیده

زن نیستی بذاری زنی دیگ وارد زندگیت شه😏این چه وضعیه پاشو خودتو جمع کن یه ذره جرات داشته باش 

ینی چی یا زن صیغه کنم یا برو واسه یه فحش 

مگه بچه بازیه زندگی

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
این دنبال بهونه بوده اصلا مشکلش فحش دادن تو نیس

همیشه همینه.۵ساله ازدواج کردیم هرچی میشه میگ طلاق.بعدا ب یه بهانه ای برمیگردیم سرزندگی.بابا ماحتی برنامه ریخته بودیم ماه بعد بریم خونه مامانش اینا ک شهرستانه یکم خوش بگذرونیم.برنامه داشتیم مهاجرت کنیم کانادا.

خدایا باورشم‌سخته نفهم که فحش نیس فخشای من همه بالای ۱۸ هس

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چون میگ فش خط قرمزشه.میگه توام خط قرمزت زن گرفتنه منم اینکارومیکنم ببینی خوبه روخط قرمزت پابزارم

بگو بگیر اصلا برام مهم نیس تامام