2777
2789
عنوان

بارداری

58 بازدید | 9 پست

سلام خانما من از شنبه تا دیشب یک شب در میان اقدام داشتم . امروز خیلی یهویی مجبور شدم از دندانم عکس بندازم. به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا هنوز که هیچی معلوم نیس

والا دکتره پرسی حامله نیستی؟ دیگه روم نشد بگم اقدام داشتم😅 ولی دیگه خیلی ترسیدم فکرم بهم ریخت

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
والا دکتره پرسی حامله نیستی؟ دیگه روم نشد بگم اقدام داشتم😅 ولی دیگه خیلی ترسیدم فکرم بهم ریخت

باید میگفتی ولی مهم نیست چون دو هفته اول جنین تو لوله اس و مشکلی نداره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
باید میگفتی ولی مهم نیست چون دو هفته اول جنین تو لوله اس و مشکلی نداره 

انشالاه که مشکلی نباشه . البته اگر جنینی وجود داشته باشه

انشالاه که مشکلی نباشه . البته اگر جنینی وجود داشته باشه

پس دیگه چرا نگرانی وقتی خودتم نمیدونی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پس دیگه چرا نگرانی وقتی خودتم نمیدونی

خوب من از اول تاپیک گفتم که این هفته اقدام داشتم سه بار. منطورم این بود که شاید بعد از اقدام مشکل ایجاد بشه واسه عکس گرفتن