2777
2789
اره نشون دادم دکتر خودم ۱۸ مطبش رو باز میکنه یه دکتر دیگه رفتم برام امینیوسنتز نوشته  شوهرم می ...

نگران نباش اصلا خیلیا ازمایششون اینطور نشون میده ولی بچه سالمه سالمه....ازمایشم باید بعدش استراحت کنی از شکم اب میکشن 🌷🌷🌷انشالله سالم میاد بغلت استرس نداشته باش

❤❤❤❤❤
نگران نباش اصلا خیلیا ازمایششون اینطور نشون میده ولی بچه سالمه سالمه....ازمایشم باید بعدش استراحت کن ...

اره همین منو میترسونه تو رحمم سوزن میکنن

میدونی اصلا یه غم بزرگی دارم که این بچه در مقابلش هیچه حتی اگه بگن سقط کن ناراحت نمیشم😔😔😔

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش اصلا خیلیا ازمایششون اینطور نشون میده ولی بچه سالمه سالمه....ازمایشم باید بعدش استراحت کن ...

انشالله شما هم با شادی بچتون رو بغل بگیرید من که دیگه هیچ چیز نه خوش حالم میکنه نه ناراحتم میکنه یه تیکه سنگ شدم 😔

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
انشالله شما هم با شادی بچتون رو بغل بگیرید من که دیگه هیچ چیز نه خوش حالم میکنه نه ناراحتم میکنه یه ...

توکلت بخدا عزیزم هیچی نیس هیچ ترسی نداره بچتم سالمه سالمه به این فک کن گوگولی رو میگیری بغلت

❤❤❤❤❤
خب سلفری بده ازمایش خونه

دکتر برام امینیو سنتی نوشته 

تا ۱۸ صبر میکنم پیش دکتر خودم میرم اگه اجازه بده میگم سلفری بنویسه

اره سلفری راحته بگو اونو بنویسه 😀

مرسی عزیزم زمان خاصی ندارن سلفری و  امینیوسمتز میترسم دیر بشه شوهرم میگه صبر کن تا هیجدهم

اگه ntپایین باشه هم مگه احتیاج به سلفری است؟

نمیدونم

من آن تی خوب بود 

ازمایش خون دومم ریسک فینال زده واسه همین امینیوسمتز دکتر برام نوشته