2777
2789
عنوان

خونه _اراک

541 بازدید | 21 پست

اراکیا سلام

والا شهر ما که ن یه مرکز تفریحی داره ، ن آب و هوای خوب داره ، حتی خیابوناش ام زشتن یه قضای سبز درست و حسابی نداره 

چرا خونه انقد گرون شده توش پس؟؟

متری 30تومن آخه؟؟؟.ّ...

نظر شما چیه 

بیاین درد و دل کنیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای اره من اونجا رو دیدم واقعا هیچی نداره چرا اخه شنیدم هواشم خوب نیست

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
وای اره من اونجا رو دیدم واقعا هیچی نداره چرا اخه شنیدم هواشم خوب نیست

والا چی بگم ......

هوامون داغونه چون کارخونه ابنا زیاد داره اراک 

پتروشیمی داریم ، الومینیوم و ماشین سازی ام داریم 

با این حال حقوقا انقد کمه ، کارم نیس 

من خودم دنبال کار در منزل بودم اصن نیییست

عزیزم شما ی سر بیای طرف استان ما میگی جایی ک هستیم بهشته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
والا چی بگم ...... هوامون داغونه چون کارخونه ابنا زیاد داره اراک   پتروشیمی داریم ، الوم ...

عزیزم☹اینطوری خیلی سخته 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
کدوم شهرین؟؟😂😂😂

سیستان بلوچستان ,زابل ،ن اب وهوای درستی داره ن مرکز بازی هیچی نداره حتی اسفالتش داغونه خونه هاشم سر به فلک تو شهری ک حتی کاری هم نییس

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز