2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

61 بازدید | 3 پست

خوب سلام

من دوساله ازدواج کردم و از همون اول اقدام کردم اما بعد یه سال دیدم اقدام بی فایدس رفتم متخصص زنان دکتر لعنتی تشخیص نداد بعد ۵ماه ک الکی میرفتم پیشش چون میگفت مشکلی نداری و قرص برا تقویت بدن میداد...  یه دکتر خوب بهم معرفی کردن اون برام عکس رنگی نوشت و رفتم دادم و فهمید ک تنبلی دارم 

دو دوره بهم قرص داد که بعد سونو نوشت رفتم دادم گفت خوب شده تنبلیت منم خوشحال بودم اما دیدم بازم قرصا رو ک قطع کردم عادتم نا منظمه

تصمیم گرفتم برم مشد پیش یه دکتر جاریم بهم معرفی کرد اخه جاریم ۸ سال بچه نداشت حالا خدا رو شکر دوقلو داره

رفتم مشد پیش دکتر مولوقی خیلی خانوم مهربونی هستن و درست همه چی رو برام توضیح میدن سه چار ماهه میرم پیششون همونجا سونو رو انجام میدن دوره اول قرص داد ک بی فایده بود دوره دوم دوتا امپول برای روز۱۴و۱۵عادتم وسه تا امپول دیگه به اسم سینال آف و کلوموفین داد دوباره رفتم پیشش که گفت بهتر شده و دوباره همون دوتا امپول رو داد اما سینال آف نداد  دیگه باید این ماه روز دوم عادتم برم پیشش دعا کنین اثر داشته باشه هم خودم هم همسرم عاشق بچه ایم اما...😔😔😔

شوهرم خیلی براش مهمه حاضره کل زندگیش رو بده تا یه بچه داشته باشیم 

الان دکتر بهم میگه تخمک به اندازه داری اما ازاد نمیشه 

فعلا اصطلاح پزشکیش یادم نمیاد

عزیزم اگ وزنت بالاس رژیم بگیر و ورزش کن هر رووووووز حتی اگ وزنتم بالانیس ورزش و دوری از استرس زودخوب ...

وزنم متعادله

اما تو این دوماهی که دارم دارو مصرف میکنم استرسم بیشتر بود اخه شوهرمم تصادف کرده بود ۳تا عمل انجام داد که هنوزم یکی دیگه مونده 😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.