2777
2789
عنوان

وکلابیان‌کمک

52 بازدید | 12 پست

راسته‌اگه‌خونه‌ی‌پدری‌که‌زن‌دوم‌داره‌به‌نام‌پسرهاش‌شده‌باشه‌بعدازمرگ‌پدره‌زنش

میتونه‌از‌خونه‌ای‌که‌بنام‌پسرای‌شوهرشه‌به‌عنوان‌مهریه‌سهم‌ببره

اره اگه شوهر فوت کنه و زن تقاضای مهریه کنه درصورتی ک شوهر  پول زیاد نداشته باشه پسر باید بده این قانونشه حالا 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر. 

اگه قبل از فوت پدر به نام پسرا شده باشه ماله پسرهاس و زن دوم سهمی نداره

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

زن مهریه اشو فقط از ملکی میتونه بگیره ک به اسم همسرش باشه

مطمعنید‌چون‌‌پدرشوهرم‌یه‌خونه‌داره‌که‌برادرشوهرم‌گولش‌زده‌وزده‌بنام‌خودش‌وشوهرم‌وبرادرشوهرکوچکمم‌نمیده‌میگه‌اگه‌بنام‌۳تامون‌باشه‌زن‌باباش‌میتونه‌بگه‌ایناارث‌باباشون‌بوده‌ومهرشوببره‌از‌خونه

مطمعنید‌چون‌‌پدرشوهرم‌یه‌خونه‌داره‌که‌برادرشوهرم‌گولش‌زده‌وزده‌بنام‌خودش‌وشوهرم‌وبرادرشوهرکوچکمم‌نمی ...

بله مطمعنم 

الان خدایی نکرده با همسرت دچار مشکل بشی بخوای مهریه اتو بگیری غیر از اموال همسرت اموال دیگه ای از اعضای خانواده اش هم توقیف میشه؟؟؟

بخاطر همینه ک یه سری از اقایون سریع اموال به نام کسی دیگه میکنن تا زنشون نتونه مهریه رو ازش بگیره

الان پدرشوهرت زنده اس؟

مطمعنید‌چون‌‌پدرشوهرم‌یه‌خونه‌داره‌که‌برادرشوهرم‌گولش‌زده‌وزده‌بنام‌خودش‌وشوهرم‌وبرادرشوهرکوچکمم‌نمی ...

اون داره میخوره. 

وگرنه همچین چیزی نیست. پدر من وکیله

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

اگه به عنوان ارث رسیده باشه زن دوم اگرعقددا‌‌یم باشه میتونه هم سهم ببره هم مهریه رومطالبه کنه امااگرزن صیغه ای باشع نه تنهاسهم نمیبره مهریه هم نمیتونه بگیره ولی اگرپدرشوهرت خونه روبه اسم پسرهاش زده باشه قبل فوتش اون دیگ ارث نیست یا بیع یاهبه مفهموم ارث برای بعدازمرگ هستش قبل مرگش اگ ب نام اونازده باشه ازدایره ارث جدامیشه