2777
2789
عنوان

دلم گرفت........

124 بازدید | 16 پست

چند شب پیش مراسم خواستگاری دختر عموم بود من او ن هم سنیم بعد من اون جا بودم همه تعریفش می کردن می گفتن چه دختر زیبایی چه قدر خواستگار داشته تا به شما جواب داده بعضی ها هم سن اینم حتی یک خواستگار نداشته مثل این خوشگل نیستن  این حرفارو جلوی خودم زدن هی نگاه من می کردند این حرف هارو زن عموهام می گفتن دلم خیلی شکست چهره وخوشگلی آدم دست خودش نیست اما ادبش معرفتش دست خودشه تازه من که سنی ندارم ۲۰ ساله م دلم گرفته بگید چی کار کنم با این ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا به خاطر حرفهای بیهوده این خاله خان باجیا خودتو ناراحت نکن دوما هنوز فرصت داری و ناراحتی نداره از خدا بخواه یکی شیر پاک خوردش نصیبت بشه حتما هم همینطور میشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

من یک عدد آدم بیست ساله پر خواستگار هستم ک هیچکدوم ب ازدواج ختم نشده😐🤟

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

حرف مردم مهم نیست 

الان سن ازدواج ۳۰ ساله برا دختر 

پسر خوبم خو گیر نمیاد 

بدبخت کنیم خودمونو ک چی حالا اینا ک شوهر کردن چی  شده خیلی هم بدبختن

شفای همه ی مریضا صلوات

ول کن بزار ازدواج کنه یه روز حسرت تورو میخوره.مگه ۲۰ سال سن ازدواجه

تجربه ثابت کرده هر کی سنش بالا تر بود ازدواج کرد خوشبخت تر شد

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

چهره دست خود آدم نیس

ولی عزیزم ب خودت وپوست ودندونت برس..

خوش لباس باش.اعتماد ب نفست را ببر بالا 

اجتماعی باش

و اینکه ب اطرافت نگاه کن اکثرا چهره ی معمولی دارن پس بحث فقط زیبای تنها نیس