منم کوویدم مثبت شد . حس بویایی و چشایی نداشتم الان بعد دوهفته تقریبا داره بهتر میشه.حواست باشه به علائمت. از بقیه دوری کن.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
میدونم یکی از علائم کروناست ولی من اصلا بیرون نرفتم و خیلی رعایت میکنیم من خودم سینوزیت دارم هر وقت سرماخوردگی میگیرم این حس ها رو ندارم میخوام بدونم برای برگشت چیزی هست.شکر خدا از کرونا هم اصلا نمیترسم
رفتم گفت عفونت وسرماخوردگی داری و تست هم رفتیم من و شوهرم منفی بود
منم حس بویایی و چشایی ندادم اما تب سرفه تنگی نفس هم ندادم،فکر کنم سرماخوردگی سادس ؛هزینه تست کرونا خیلی بالا بعدم میترسم به خاطر فضای بیمارستان همه کرونادارن برم رفت و امد کنم وایسادم تا بهتر بشم هرچی میخورم اصلا نگار هیچی نمیفهمم
نه من اول سه روز یه سرما خوردگی مختصر داشتم یه کم تب و لرز داشتم تبم بالا نبود.رفتم دکتر بهم دارو داد همون روز اول خوب شدم بعد روز سوم بویاییم کامل رفت مزه غذاها را درک نمیکردم انگار همه چیز بد مزه بود. الانم بعد دوهفته فقط گاهی تک سرفه دارم . منم باردارم هیچ جا نمیرم فقط یه بار رفتم دکتر زنان اونم با دستکش و ماسک و به بارم ازمایشگاه اونم با دیتکش و ماسک ولی احتمالا همونجا حواسم نبوده آلوده شده بودم.
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...