2777
2789
عنوان

تپلا بیان😍

105 بازدید | 8 پست

حتما اكثرتون تا الان اسم ليمومي و غفاري دايت و دكتر كرماني و رژيم هاي ديگه رو شنيديد🙄و ممكنه امتحان كرده باشين ولي نتيجه دلخواه نگرفته باشين به هر دليلي.مثلا خانومايي كه شوهر و بچه دارن قطعا سختشونه هرروز يه غذايي كه تو رژيمه درست كنن و شايد اصن برن مهموني و كلي چيزاي ديگه كه باعث ميشه رعايت رژيم سخت باشه🤦🏻‍♀️حالا من كه مشاور تغذيه و رژيم درماني هستم اومدم يه جور ديگه شما رو به رژيم گرفتن و لاغر شدن دعوت كنم😌روش كار من اينجوريه كه شما خانوم عزيز هرررر غذايي كه دوس داري و برات راحته به من ميگي ميزارم تو رژيمت😍 هيچ وعده غذايي هم حذف نميشه  و به هيچ عنوان پوست صورت و بدنتون شل نميشه چون رژيم اصولي دارين😁با قيمت فقط ماهي 30 تومن كه خيلي كمتر از رژيماي انلاينه.و اگر برنامه دو ماهه بگيرين ميشه 50 تومن.تضميني ماهي 2تا5 كيلو كم ميكنيد

به علاوه همه اينا پشتيباني انلاين 24 ساعته خودم رو داريد 🙏🏻

خب یه سوال برای تثبیت چ مقدار کالری باید مصرف کنیم؟

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

من داروهای هورمونی برای آی وی اف مصرف میکنم و میگرن دارم 

گرسنم بشه میگیره

برامن چ برنامه ای دارین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دیگه خودمون یه پا دکتر شدیم😁

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
من داروهای هورمونی برای آی وی اف مصرف میکنم و میگرن دارم  گرسنم بشه میگیره برامن چ برنامه ای ...

با رژيم اصولي كه بهتون بدم قرار نيست گرسنگي بكشيد كه به دنبالش سردرد بشين و هيچ مشكلي با هيچ دارويي نداره 

من قدم166هست وزنم69با استخوان بندی متوسط چند بایذ باشم؟چقد طول میکشه به وزن ایده الم برسم؟

Bmi بدنتون حدود 25 هستش و وزن سالم براي شما از 52 كيلو تا 65 كيلو هستش 

نسبت به بدنتون ماهي دو الي 5 كيلو كم ميكنين شايد هم بيشتر