2777
2789
عنوان

سیپروترون

109 بازدید | 17 پست

بچه ها پریودم نامنظم بود رفتم دکتر گفت احتمالا تنبلی تخمدان داری قرص سیپروترون و متوفورمین و ویتامین ای بهم داد اما متفورمین میخورم حالم بد میشه الان فقط سبپروترون میخورم شبا الان سینه هام ب شدتتتت درد میکنه باید چکار کنم 😭ویتامین ای بخورم تسکین میده دردشو اخه یادم میذه بخورم ویتامین ای رو 

نباید قرصاتو یادت بره حتما مرتب استفاده کن 

متفورمین منو هم خیلی به هم ریخت رفتم به دکتره گفتم این چیه برام نوشتی عوارضش بیشتر از خاصیتشه دکتر گفت قطعش کن مشکلی نیست 

نباید قرصاتو یادت بره حتما مرتب استفاده کن  متفورمین منو هم خیلی به هم ریخت رفتم به دکتره گفتم ...

اره بابا من یدونه خوردم تا چند رو معده درد شدید داشتم،اخه ویتامین ای چرا نوشت؟!من چون حس میکنم زیتد مهم نی نمیخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد تاثیری داشت از بین میرن یا تا ابد موندگارن این لعنتیا من حالا خدارا شکر جوش نمیزنم 

ببین من از وقتی که دارو ها رو شروع کردم احساس کردم سرعت رشد موهای بدنم خیلی کمتر شده کلا ولی کم شدن حجمشونو هنوز احساس نکردم 

به دکتر هم گفتم گفت همینکه پیشرفت نکرده و بیشتر نشده نشونه خوبیه و درمان قطعی لیزره یک سال که از مصرف دارو ها گذشت کم کم لیزر رو هم شروع کن... 

آره ولی باید زیر نظر دکتر باشی هر سه ماه یکبار حداقل برو دوز و مقدار و نوع دارو ها رو عوض میکنن  ...

میگما زمانی ک سیپرو ترون میخوری نباید پریود شی؟من الان تغریبا شبی یدونه میخورم اما امروز ی لخته خون تو شرتم بود طبیعیه یا باید بسته تموم بشه بعد پری بشم؟

میگما زمانی ک سیپرو ترون میخوری نباید پریود شی؟من الان تغریبا شبی یدونه میخورم اما امروز ی لخته خون ...

از کی شروع کردی؟ 

باید از روز پنجم پریودی شروع کنی رعایت کردی؟ 

از کی شروع کردی؟  باید از روز پنجم پریودی شروع کنی رعایت کردی؟

من از پرودم نامنظم و افتضاح بود مدتها بود قط نمیشد تا رفتم دکتر اینو داد وقتی خوردم قط شد اما الان یعو خونریزی داشتم