2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید 😥

98 بازدید | 9 پست

بچه ها مشکلمو تو تاپیک قبل گفتم اینجا بازم خلاصه اشو می گم... ما یه دوهفته همسایه جدید اومده برامون یه پسر داره که بهش می خوره 24 و 25 اینا باشه...خودم از اون اول حس کردم که نگاه‌اش سنگینه روم ولی توجه نکردم... چند روز پیش می خواستم برم بیرون متوجه شدم همین پسره همسایه امون دنبالمه گفتم شاید کار داره ولش کن... دیدم نه داره دنبالم میاد نمی دونید که حالی داشتم دستام یخ یخ بود... دیدم خیلی زشته داره همین طوری میاد دنبالم... برگشتم اونم همون طور وایستاده بود گفتم کاری داشتید که اومدید دنبالم... به من می گه من ازت خوشم میاد منتهی روم نمی شد بهت بگم... بهش گفتم من عاشق  نامزدمم ببینه شر به پا می کنه... تو روم می گه می دونم که نامزد داری نامزدتو فراموش کن من قصدم ازدواجه😐.. بهش گفتم برو من نامزد دارم عاشق نامزدمم هستم... گفت می رم ولی نامزدتو باید فراموش کنی... من بیچاره وسط خیابون دستام یخ کرده بود... خیابون هم خلوت بود... ترسیده بودم چجوری... من نامزدم اگه بفهمه خون به پا می کنه خیلی می ترسم... چند روز نرفتم بیرون از خونه 😥این مسئله هم به پذرو مادرم هم نگفتم چون به نامردم می گن... امروز هم خرید دارم برای عروسی پسر عمه ام می ترسم برم بیرون 😥شما بگید چیکار کنم به مامانم هم بگم می زاره کف دست نامزدم🤦🏻‍♀️... به مامانم هم اصرار کردم که بیا باهم بریم بیرون میگه خودت بزرگ شدی... خودت برو

ن ک تو تاپیک قبل خیلی ب نظراتمون گوش دادی ، حالا منتظری دوباره کمک بگیری 😐

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦🏻‍♀️به خدا می ترسم بگم بهش اون سری کارمون به کلانتری کشید 

ما ک نگفتیم ب نامزدت بگو . گفتیم ب پدرت بگو ادبش کنه ب شوهرت هم چیزی نگه

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

کاری نمیشه کرد یا باید به مامان بابات بگی

یا نامزدت ...

همیشه این مشکلات هست 

به نامزدت بگو ولی پیاز داغشو زیاد نکن مثلاً بگو فکر میکنم این آقا نمیدونه من نامزد دارم ازش خواهش کن آروم باشه و عاقلانه رفتار کنه در نهایت به خانواده پسره بگو 

جمع کنم پسرشونو حالا دیه اه اه پیفی پیف😂