2777
2789
عنوان

مشکلات درونگرا بودن

792 بازدید | 14 پست

دوستان من یک دختر ۱۵ ساله هستم که بسیار درونگرا هستم و معمولا وقتی توی عروسی یا مجالسی از این قبیل هستیم من زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم با افراد جدید یا وسط سالن جلو دوربین مثل بقیه دخترا برقصم یا شادی کنم معمولا احساساتم رو هم کنترل میکنم و سعی به پنهان کردنش دارم دست خودم نیست البته... چند وقت پیش هم نامزدی خواهرم بود همه با خواهرم عکس گرفتن و پیشش نشستن و شادی کردن و مثل بقیه جشن ها ولی من با اینکه خواهر عروسک حتی نتونستم یک لحظه هم پیشش باشم تا میخواستم عکسی چیزی با خواهرم بگیرم بقیه مینشستن انگار نه انگار که من خواهر عروسم از طرفی تن پایین صدام از طرف دیگه هم مودب و خجالتی بودنم باعث شد دیگه چیزی میتونم بگم و خیلی احساس شرمندگی جلوی خواهرم داشتم و آخر شب بهم گفت که چرا اینطور کردی و....

که فقط این نمونه ای از درونگرا بودنمه و احساس پوچی و ضعف زیادی میکنم و حس میکنم بعضی وقتا این باعث میشه هیچکس صدام و نشونه و درون گرایی باعث شه به هیچ جا نرسم....خوشحال میشم در این رابطه نظر بدین .....الان که اینا رو می نویسم احساس سبکی و راحتی بیشتری دارم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از هرچیزی میترسی باهاش روبرو بشی تنها راهش فقط همینه. منم تو این سن بودم خیلی با تلفنی حرف زدن مشکل داشتم جوری بود که با یه غریبه میخواستم حرف بزنم بدنم میلرزید و پشت تلفن کلی سوتی میدادم بخاطر اون هرکی تلفن میزد خونمون یاهرجا جواب نمیدادم. کم کم عزمم رو جزم کردم گفتم من حتما باید کنار بیام هرکی زنگ میزد سعی میکردم خودم گوشی رو بردارم جواب بدم کم کم تمرین کردم درست شد. الانم 26 سالمه خیلی بهتر شدم ولی باز یه کمی باغریبه روبرو میشم دستوپامو گم میکنم اونم بخاطر خجالتی بودنمه ولی خییییلی از قبل بهترم خداییش. ببخشید طولانی شد

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

اصلا نگران نباش، برونگرا بودن مزخرف تره

این که نتونی احساساتت کنترل کنی

نتونی خودت حال خودتو خوب کنی

این که داعم در حال ارتباط با بقیه باشی ولی مردم اهمیت ندن بت

برونگرا ها خییلی بد ترن خییلیی

ما برونگرا ها اصلا چیزی تو دلمون نمیمونه

تا میایم راجب یچی ک مربوط ب خودمونه رازداری کنیم بقال سر کوچه فهمیده

این که 10 تا 10 تا دوستایی داشته باشی که فقط در حد چت کردن برات مهمن و هیچ صمیمیتی باهاشون نداری

به خودت افتخار کن اصلا درون گرا بودن بد نیست، اتفاقا کسی که چیزارو تو خودش میریزه، نمیاد ب بقیه بگه، خیلی حالش بهتر ماهاییه که دائم درحال نصیحت کردنمونن

منم دقیقا مشکل توروداشتم ک الان بهترازقبل شدم یکم رواعتماد بنفست کارکنی وخودتو دوست داشته بااشی کافیه 

سعی کن توجمعای خانوادگی حتی دوکلمه ام شده حرف بزنی

کتاب بخون خیلی تاثیرداره توحرف زدنه بهتر

بنظرم هرجور شده خودت حال خودتو خوب کن

کاری که بیشتر باهاش حال میکنی انجام بده

نگران حرف کسی نباش، اتفاقی بیوفته فردا پس‌فردا فراموش میشه، نهایتا یماه

بیشتر با بقیه آدما در ارتباط باش

هرجور که شده، چه از گوشی

چه از مدرسه

چه از خیابون

چه از ارایشگاه

هرجا ک میری ی توضیح مختصر راجب خودت بده

تقریبن میفهمم چی میگی، توهم مث من حد وسط نداری سر این موضوع، من بیش از حد برونگرام، تو بیش از حد درونگرا

باید از هرچیزی میترسی باهاش روبرو بشی تنها راهش فقط همینه. منم تو این سن بودم خیلی با تلفنی حرف زدن ...

نه آخه میدونید مشکل من اینه که جلوی غریبه ها میتونم مودبانه برخورد کنم در حالت عادی اما وقتی یه کاری یا چیزی بخوام که نیاز به پروویی و جذبه داشتن بخواد نمیتونم مثلا وقتی درخواست کمک یا قدرت نه گفتن یه طورایی

[QUOTE=162662828]منم درونگرام.  و خوشحالم.  از اینکه یه قلمرو دارم برا خودم.  به نظرم آره خوبه خیلی هم امتیاز های مثبتی داره درون گرایی بد نیست ولی واقعا برای رسیدن به اهدافت نیازه که برونگرا هم باشی یه خورده برای ارتباط با مردم

شما از نظر مت به یک روانشناس نیاز دارید

اما اگر برایتان سخت است که به پدر مادر این موضوع رو بگویید چند کاری که میگویم را انجام دهید

1️⃣سعی کنید روبه روی آینه با خودتون حرف بزنید مثل حرف های انگیزشی=من میتوانم حرفم را بزنم_من خودم را دوست دارم_من درون‌گرایی را ترک کرده ام.    

2️⃣مشکلاتتان که نمیتوانید به دیگران بگویید را بنویسید و یا با صدا ملایم و بلند اون رو بگید سعی نکنید مشکلاتتان را درون خود نگه دارید چون موجب افسردگی میشود

3️⃣سعی کنید با کسانی که برونگرا و مثبت بین هستند ارتباط برقرار کنید و الگو قرار بدهید

4️⃣شروع کننده صحبت باشید و اعتماد بنفستان را بالا ببرید