2777
2789
عنوان

فال

79 بازدید | 5 پست

چجوری با فال اینده میبینید ؟،اصلا چیکار میکنند که میشه با قهوه  ورق .. این چیزا اینده میبینند

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نزدیک شش ماه شاید هر روز پیش مهتاب میگرفتم. از بس پریشون بودم و دلم میخواست یکی بهم امیدواری بده که عشقم برمیگرده. مهتاب همش میگفت برمیگرده و من مطمئن بودم محاله برگرده. فقط برای دلخوشی دوس داشتم این جمله رو بشنوم. باورتون نمیشه عشقم که اقامت گرفته بود و مطمئن بودم که دیگه برنمیگرده یهو برگشت و با هم ازدواج کردیم. یعنی دلم میخواست یه جوری مهتاب رو گیر بیارم و دستشو ببوسم از خوشحالی. بنده خدا هی میگفت بخدا بازگشت داره ولی من میگفتم واسه دلخوشی من میگه. خیلی ناراحت بودم که دیگه همه چی تموم شده ولی دیدم نه مثل اینکه راستی راستی برگشت. شماره مهتاب 09196518128

من که کلا معتاد مهتاب هستم. یعنی روزی یه بار بهش زنگ نزنم روزم شب نمیشه. کلا استرس منو کم میکنه. من خودم هی خیالبافی میکنم و کلافه میشم. ولی زنگ میزنم تمام بد و خوبهارو که میفهمم راحت میشم و آرامش میگیرم. شاید همون لحظه ناراحت بشم ولی بهتره از استرسه. 09196518128