2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@830pargol     میشه بیایی یه لحظه بگی مهسا کجاست  چشه باما

سلام عزیزم 

بخدا جواب پیامای منم نداده  فقط سین زده 

والا فرقی بین شماها با من نذاشته اگ جواب شماهارو نداده بخدا جواب منم نداده الان دوباره وات بهش پیام میدم ببینم کجاست

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
@830pargol     مشکلی پیش اومده و ما بیخبریم؟

اگ مشکلی پیش امده به منم نگفته بخدا🥺🙁

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
سلام عزیزم  بخدا جواب پیامای منم نداده  فقط سین زده  والا فرقی بین شماها با من نذاش ...

سلام از ماست ببخشید

آره نگینم گفت تو تل از ظهر آن نشده

آخه ۳یا۴روزه جواب نداده 

بعد کامنتشو دیدم تو تاپیک مائده سادات

خودمم همینجوری موندم نکنه خبریه

تیکر تولدمه♥️
سلام از ماست ببخشید آره نگینم گفت تو تل از ظهر آن نشده آخه ۳یا۴روزه جواب نداده  بعد کامنتشو ...

عزیزی

الان جواب منو تو وات داد گفت درگیره شب میاد عزیزم منم نگرانش بودم

باشه  انشاالله خیره شایدم از من خوشش نمیاد  اشکال نداره ممنونتم♥️

عع تروخدا اینجوری نگو سمیرا جواب منم نداد پس نگو از تو خوشش نمیاد خیلی هم دوست داره مهسا 

باشه گلی ممنونت♥️

فدات شم😘

@feray   مهسا مواظب خودت باش ، همیشه خوب باش بلد باش و خودت فن خوب کردن حالتو یاد بگیر ❤😘😘😘😘

خیلی دوست دارم عزیز دلم ❤❤❤ عزیزمی❤😘 فدات میشه جوکر اند مانلی😅😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@khodaya_mer30   مهسا خوب میشه سمیرا فداتشم فقط یکم نامیزونه یعنی خنثی یا نمیدونم چجوری بگم ، البته ب منم چیزی نگفتع اما یه حالتیه ک درکش میکنم و برا خودمم پیش اومده زیاد وگرنه با کسی مشکلی نداره فداتشم😘😘😘😘 دوست دارم خیلی زیاد و عزیزمی❤❤😘 یه راه داره ولی مطمئن باش که هم مادرت گناه داره هم پسرت گناه داره .. رها کن و بسپار به خدا از ته دلت رها کن و همه چیو توکل کن به خدا ، درستش میکنه ❤❤

@نیکی0   دوست دارم زیاد نیکی عزیزم ، خیلی مهربونی و قدر مهربونیت و بدون عزیزمی ❤❤😘😘😘😘

@830pargol   دوست دارم پرگل جان عزیز دلمی😘😘😘😘❤❤ از خدا میخوام همیشه حالت خوب باشه و حال همتون خوب و عالی باشه چون عزیزای دلمید 😗❤

@اندیپ عزیزم خیلی دوست دارم ولی تگ نشدی ، عزیزی برام همیشه حالت خوب و عالی باشه گلم😘😘😘😘❤❤❤❤

اندیپ و تگ کنین ببینه😘

فدای همتون 😗❤بابای 😗❤

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤
@feray     مهسا مواظب خودت باش ، همیشه خوب باش بلد باش و خودت فن خوب کردن حالتو یاد ...

مانلی چرا رفتی🙁🙁🙁🙁🙁🥺🥺🥺

منم دوست دارم هرجا هستی بهترینا رو برات از خدا میخوام 😔⁦❤️⁩

@feray     مهسا مواظب خودت باش ، همیشه خوب باش بلد باش و خودت فن خوب کردن حالتو یاد ...

فدات بشم من 🥺🥺🥺🥺🥺

رفتی اکی اما سر قولت بمونیاااا😉😉😉😉 منتظرم 😘😙😗

هر جا هستی حال دلت آروم قشنگم😢😢😢😢😢😙😙😙😙😙

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/