2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
مهساحالم اصلا خوب نیست حال جسمیم کلی قرص خوردم که بمیرم ولی باز نمردم دندونام قفل شده بود به زور ...

خاک تو سرت 

نمیخوایش تمومش کن بره خب 

دیگه برا چی خودکشی ??😬😬

حتی اگه چیزی ام بهت نده همینکه نباشه تو مخت بره کافیه 

خودت کار میکنی نهایتا از پسِ خودت بر میای ....

اصن چی شد اینجوری شد???

تو دیگه چرا ...???!

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
خاک تو سرت  نمیخوایش تمومش کن بره خب  دیگه برا چی خودکشی ??😬😬 حتی اگه چیزی ام بهت نده ...

به خاطر مهریه نیست چون محضری مهریم وبخشیدم بهش همون ۳سال پیش طلاق نمیداد

خودکشیم واسه اون بود که خداروشکر موفقم شدم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر مهریه نیست چون محضری مهریم وبخشیدم بهش همون ۳سال پیش طلاق نمیداد خودکشیم واسه اون بود که خد ...

دیوونه 

ب جمع مجردها خوش امدی 😄

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
دیوونه  ب جمع مجردها خوش امدی 😄

فدات گلم خیلی خوشحالم😁

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
فدات گلم خیلی خوشحالم😁

انشالاه همیشه شاد باشی ...

ولی شوهر خوبی داشتی 🙂

خیلی دوسِت داره ...................

انشالاه همیشه شاد باشی ... ولی شوهر خوبی داشتی 🙂 خیلی دوسِت داره ...................

خخخخ آره هلاکمه بدبخت

میدونی چه شرطی گذاشته برام🤣🤣🤣

چی?

پنجشنبه صبح میاد دنباله من وحدیث جمعه عصر

برمیگردونه خونه مامانم🤣🤣🤣🤣🤣

میخواد صیغه بخونه بینمون 😁

پنجشنبه صبح میاد دنباله من وحدیث جمعه عصر برمیگردونه خونه مامانم🤣🤣🤣🤣🤣 میخواد صیغه بخونه بینمو ...

😅

😅

فعلا قبول کردم خرم که از پل گذشت

دیگه رنگ منم نمیبینه🤣🤣🤣

فعلا قبول کردم خرم که از پل گذشت دیگه رنگ منم نمیبینه🤣🤣🤣

خیلی باحالین 

این چ کاریه 

گمشید برید زندگیتون و کنین 😂

خیلی باحالین  این چ کاریه  گمشید برید زندگیتون و کنین 😂

باورت نمیشه مهسا هنوزم دوستش دارم

ولی غرورم اجازه نمیده بمونم

دوستش با خانومش اومده بودن پادرمیونی

کنن جلو اونا گریه کرد😔

باورت نمیشه مهسا هنوزم دوستش دارم ولی غرورم اجازه نمیده بمونم دوستش با خانومش اومده بودن پادرمیونی ...

سلام خوشگلم اگه پشیمونه وهمودوس دارین لطفایه فرصت دیگه بهش بده به شرط اینکه حق طلاق بده بهت 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
باورت نمیشه مهسا هنوزم دوستش دارم ولی غرورم اجازه نمیده بمونم دوستش با خانومش اومده بودن پادرمیونی ...

اوخی

ولی نمیدونم چرا دیگه دلم ب حال مردا نمیسوزه 

فقط ی چی خب دردت چیه 

میگی دوسش داری که 😥

نمیفهمم 

اگه دوسش داری نمیتونی زیاد با نبودنش دووم بیاری 

از من گفتن ...

من ک ازش متنفر بودم گاهی یاد خوبیاش ک میفتم دلم میلرزه 

بعد سریع بدیاشو میارم تو ذهنم رد میده 😂😂😂

ببخشید

ولی پستتون رو دیدم 

اومدم یه چیزی بگم و برم 

گاهی وقتا یک فرصت لازمه 

یک فرصت دوباره... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...