2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو 💕💕💕💕💕💕💗

نشی ک حیفی💛💛💛😘😘😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@نیکی0     وای جرررررر یکی تو تاپیکمه امضاشو خوندم غش کردم 😂😂😂😂😂

منو میگی میمون درختی؟😑😑😑😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

امضاش این بود  از موجودی ک هفت روز خونریزی میکنه و نمیمیره باید ترسید 😁😁😂😂

😂😂😂😂 وایییی جرررررر 

مرد بود؟؟؟؟؟ 

ن بابا  فکر نکنم  اسمش یادم رفت  فقط امضاشو دیدم 😂

😂😂😂 یکی هست پروف شو سیامک انصاری گذاشته 

تو امضاشم نوشته من سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو بهتون معرفی کنم 🥴🥴🥴

ولی بازم فقط امضای خودم به همه همسرانم متعهد شدم 😎😎😎

😂😂😂 یکی هست پروف شو سیامک انصاری گذاشته  تو امضاشم نوشته من سیامک انصاری هستم اومدم بایا رو ...

خیلی ادمای جالبی هستیم 

جم کن بابا این امضاتو 

اه 

پسرای سایت و سرشماری کردین 

چند تا بودن 😂😁

خیلی ادمای جالبی هستیم  جم کن بابا این امضاتو  اه  پسرای سایت و سرشماری کردین  ...

اون مدتی ک امضامو مثل تو کردم تو چالشم کلی مزاحم اومد الانم میاد روانی شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴

به مهسا بگو سمیرا گفت اگ اشتباه کرده بودی نمیرفتی دوباره یه همچین گوهی رو پیش الیاس بخوری بگو گفتم ...

اروم 

اگه قرار ب توهین باشه من دهنم بی چفت و بست تره 

سمیرا خودت خوب من و میشناسی 

من بهت توهین نکردم ک تو داری توهین میکنی 

همزمان شد 

وقتی پیش تو اون اشتباه پیش اومد پس پیش اونم اومده 

ب جفتتون همزمان پیام دادم 

اشتباه اسمش روشه اشتباه 

اگه اون لحظه مغزم کار میکرد ب توام اون حرف و نمیزدم 

نه ک ب تو بگم و همون لحظه عقلم ب کار کردن بیفته و ب اون نگم ...

چی میگی برا خودت 

اقا چرا همه دنبال معاون و وزیرن واسه برقراری ارتباط با من 

خسته شدم 

خودت بیا حرف بزن جوابتو بگیر 

این کارا ینی چی 

ببخش نیکی 

اعصاب ندارم 

اگه چیزی میگم ب دل نگیر 

@khodaya_mer30  

باشه تموم 

انقد نگو سپردی من و ب بالا سری 

وقتی بهت قبل اونم گفته بودم اعتماد دارم جایز نیس همچین زری و بزنی پس 

من طرف حسابم یکی دیگه بود ک اون میمونه و وجدانش 

ب تو گفتم حواست باشه بهش 

منظورم و بد فهمیدی 

اون مدتی ک امضامو مثل تو کردم تو چالشم کلی مزاحم اومد الانم میاد روانی شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🥴🥴

من گوه خوردم همچین امضایی گذاشتم 

گوه خوردما 

گوه 

ول کن تو