2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10261 بازدید | 1389 پست
شب چ خبره 😁😁 شب میترسم ازت نمیام 😛😛😛 هر کاری داری روز بگو 😂

نه نه شب خبرای خوووووب 😂

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه نه شب خبرای خوووووب 😂

خجالت بکش من شوعرتم اینجا نشستم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

به به چ مامانی ولتم کرد رفت ک 😂

حالا اینجا نیست ولی کلا ک هست😒😒😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

فدات بشم  من خودم اصلا نخوابیدم تو سایت بودم انداختم بیرون میخواستم ببینم فقط برای منه یا نه&n ...

اها باشه دعا کن امشب من ببازم تاپیک و من بزنم فحش بخورم 

کتی مظلومه جوابشون و  نمیده 

ولی من سلیطه ام 😆😆😆

عهههه اینجایی حواسم نبود 😁🤐

خاعککککککککک

باید به فکر یه زن جدید باشم عیچ کدومتون بدرد نمیخورید

@feray  

خواب چیه بابا ول کن خوابو 😝⁦✋🏼⁩

خوبه باز میخوابی آفرین 

نیلا ۶ برپا میزنع 😁

برو  به کارت برس عشقم 😘

منم هنوز بادکنکای تولدو جمع نکردم😬

پستتم ریپ نشد

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خاعککککککککک باید به فکر یه زن جدید باشم عیچ کدومتون بدرد نمیخورید

خاااااااک دلتم بخواد 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
قرار نبود بیاد ک تبریک گفت  بهت ولی دیگه

بعله⁦☹️⁩

دیدم 😙

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
اها باشه دعا کن امشب من ببازم تاپیک و من بزنم فحش بخورم  کتی مظلومه جوابشون و  نمیده  ...

امشب قراره خودش تاپیک بزنه باز فحش بخوره 

ب من فکر کن .... اصلا ب من پیشنهاد نمیدی چرا  من زن خوبی میشم برات  😝😁😂

مانلی یادته 

چند نفر زن مانلی بودیم ؟؟ 

من ،، تو ،،،، یکی دیگه هم بود اون کی بود ؟؟؟