2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
من مامان قبیلم نا خَلَف بوده تاثیر اونه توم ثبت شده

هعیییی  

مامان قبلیت تفلدم نیومدا  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیییی     مامان قبلیت تفلدم نیومدا    

قرار نبود بیاد ک

تبریک گفت  بهت ولی دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😑⁦✋🏼⁩ براو بعد تا الان خواب بودی؟😝😝 من که اصلا نخوابیدم خواب چی هست؟🤔🙄

برو بگیر بخواب مریض میشی. دیوونه 😥😥

اره ۵ ساعت خوابیدم 

البته وسطاش ی دو بارم بیدار شدم 🙄🙄

برم ی دوش بگیرم  خونه رو کردم سردخونه جرات نمیکنم از زیر پتو بیام بیرون 

دارم یخ میزنم ....کلی کار دارم ....خونه ام ترکیده پرگل 

نمیدونم دقیقا از دیروز ظرفا رو سینکِ حس ندارم بشورم 😂😂

خاک بر سرم کی شلخته شدم انقد 😭😭

پاشم برم ...

برو بگیر بخواب مریض میشی. دیوونه 😥😥 اره ۵ ساعت خوابیدم  البته وسطاش ی دو بارم بیدار شدم  ..

فقط شب بیا 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
تو ک گل کاشتی ۶۰ تا دیگه هم من اعلان داشتم  شد ۲۶۰ تا

من خودم صب اومدم شک شدم ۱۲۵ تا بود

همش هم نازبانو بود 

یه دونه ریپلای هم نداشت😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو ک گل کاشتی ۶۰ تا دیگه هم من اعلان داشتم  شد ۲۶۰ تا

وای مرضی من تازه دیدم پی ام دادی گفتی چک کنم سایت و ببینم خرابه یا نه 

۹ و نیم فرستادی من گوشیم رو سایلنت بود خودمم در شرف خوابیدن 

ببخش عشقم 

الان میخواستم تگت کنم واسه معذرتخواهی 😄😘

مامان قبلیش نازبانو بوده ؟؟

نچ اون مامان بزرگمه

من خودم صب اومدم شک شدم ۱۲۵ تا بود همش هم نازبانو بود  یه دونه ریپلای هم نداشت😑😑😑

برای منم صبح ۱۵۰ تا بود 

بعد کو و مهربون کردینش ۲۶۰ 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
وای مرضی من تازه دیدم پی ام دادی گفتی چک کنم سایت و ببینم خرابه یا نه  ۹ و نیم فرستادی من گوشی ...

فدات بشم 

من خودم اصلا نخوابیدم تو سایت بودم انداختم بیرون میخواستم ببینم فقط برای منه یا نه 

تو اون ساعت هیچکس دردسترس نبود 

دیشبم رفتم درس خوندم نبودم فحش خوردناتون رو ببینم بخندم 

امشب سعی میکنم باشم 

مامانت کیه ؟؟ پرگل ؟؟

مامان فعلیم پرگله 

مامان قبلیم‌ مهری🥺💔

مامانت کیه ؟؟ پرگل ؟؟

نیکا دوتا مامان داره یکی منم یکی مهری

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂