2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

@feray  

جونم فدات مرسی عشقم😍😍

کلی ذوق کردم ممنونتم⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍

مرسی که همیشه کنارمی😍😍

خیلی دوست دارم مهسام😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
@feray     جونم فدات مرسی عشقم😍😍 کلی ذوق کردم ممنونتم⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍 مرسی که همیشه کنار ...

عزیزم 😍😍😍😍

کاری نکردم عشقم 

کاش میشد واقعی کنارت بودم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😍😍😍😍 کاری نکردم عشقم  کاش میشد واقعی کنارت بودم 😢

اره🥺 عب نداره من ترو تو قلبم واقعی دارم😍😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
فدات  منم همینطور ❤💗

نشی که عشقی😘😘😘

اون اولی رو ندوست ولی بعدیا اون مشکیه قشنگه

ی لحظه ج بده 

حرف بزن 

من و اینجوری دیوونه نکن 

اخه چرا اینجوری شدی 

بیا حرف بزن بگو چی شد 

من از دیشب صدبار دارم چک میکنم 

هیچی نمیبینم 

دلیل ناراحتیت چیه 

سر چی من و لغو زدی 

چرا ناراحتی الان 

دوباره شروع کردی ...

خب حرف بزنیم 

من بدم میاد بدون اینکه بفهمم جریان چیه یکی باهام اینجوری رفتار کنه 

دلیل رفتارتو بگو بعد تمومش میکنیم 

بیا من زیاد وقت ندارم ...

میخوام برم .‌........

حداقل بگو چته با سردرد نرم از این خراب شده ..

@معجونعجیب     شما حالتون خوبه عزیزم ?? نیم ساعت ی بار پست میذاری تو تاپیکم  و پا ...

سلام گلم ..ببخش معجونعجیب منو صدا زد تو این تاپیک بود گف بیا ی تاپیک خوب دیدم ببخش نمیدونستم خصوصیه ..معذرت  میخام گلم..❤❤❤رفتیم بیرون

.
سلام گلم ..ببخش معجونعجیب منو صدا زد تو این تاپیک بود گف بیا ی تاپیک خوب دیدم ببخش نمیدونستم خصوصیه ...

نه عزیزم 

مشکلی نیس تاپیک خودتونه. 

فکر میکردم با من کاری دارن 

راحت باشید. 

معذرت میخوام 

شما باشید 

من میرم😄😘🌹