2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست
😂😂😂 کوتاه خوبه دیگه 😁😂

🥴🥴🥴🥴

پ بگو چرا سر چادر گرفتن مشکل داری😂

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥴🥴🥴🥴 پ بگو چرا شر چادر گرفتن مشکل داری😂

سلام پرگل جووونم😍😘😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خوشحالم اومدی  دیشب دلم گرفت رفتی 😢😢

خودم که تا مرز افسردگی رفتم... 

خیلی بد بود... 

هی میومدم نگاه می کردم تاپیک هاتون رو 

هیچی نمی تونستم بگم 🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
مهسا من میگم دوماهه مشتریا نه میان نه زنگ میزنن نگو یه پسره هست محلمون آرایشگاه مردونه داره اون میر ...

پسره انجام میده ???

بگو بیاد موهای منم رنگ کنه😂😂😁😂

خودم که تا مرز افسردگی رفتم...  خیلی بد بود...  هی میومدم نگاه می کردم تاپیک هاتون رو&nb ...

حقته چقدرگفتیم دست بردار

توهم هی لج کردی

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
سلام پرگل جووونم😍😘😘😘

سلام عشقم 😘⁦❤️⁩

چطور  متوری؟ 🥰

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خودم که تا مرز افسردگی رفتم...  خیلی بد بود...  هی میومدم نگاه می کردم تاپیک هاتون رو&nb ...

عزیز دلم 

مهم اینه الان پیشمونی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

پسره انجام میده ??? بگو بیاد موهای منم رنگ کنه😂😂😁😂

آره به خدا اصلاح تتو رنگ همه کارمیکنه

امروز فرداس که بگن اپیلاسیونم میکنه😁

سلام عشقم 😘⁦❤️⁩ چطور  متوری؟ 🥰

عالیم گلم

البته من همیشه عالیم🤣🤣🤣

🙊🙊 جای زیارتی سختم میاد برم فقط واسه همینه  اصلا ی بیریختی میشما  دیدنی 😆😆😆😆😆😆

ولی به من خیلی میاد🙈

عالیم گلم البته من همیشه عالیم🤣🤣🤣

خداروشکر🥰🤩🤩🤩

به کمی نفس نیازمندم بیاد برای من بادکنک باد کنه🥴🥴