feray مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 عنوان aşkim💎 | مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست ذوقِ شعرم را کجا بردی ک بعد از رفتنت عشق و شعر و دفتر و خودکار آرامم نکرد....!💎عشق آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ میپیچد و میپیچد و میخشکاند........💎! 1399/08/14 | 09:27 67 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 ک اینطور باشع دارم برات 🙊🙊🙈🙈🙈 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 نه من الانم واین خباثتم وباهیچی عوض نمیکنم 😁 عاشقتم 😍😄نیکا میگفت دوستاتو بردم پشت گفتم کدومشون و بردی گفت تو و سمیرارو چیکارتون کرده ک سمیرا مفقودالاثره هنو 🙄😄
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 @خوشانس پاک کردی 😂تازه میخواستم ج بدم اون ب سن تکلیف نرسیده ولی از من پخته تره 😂😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 @خوشانس پاک کردی 😂 تازه میخواستم ج بدم اون ب سن تکلیف نرسیده ولی از من پخته ... آره بلاگرفته اومده تو این سایتیه پا اوستاشده براخودش🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 آره بلاگرفته اومده تو این سایت یه پا اوستاشده براخودش🤣🤣🤣 اون اوایل ک اومده بود نمیدونم عکس چی دیده بود شاخاش زده بود بیرون😁دیدم با گریه اومد پیشم گفت میخوام برم چشم و گوشم داره باز میشه گفتم دیگه چشم و گوشِت اینجوری ک من میبینم جر خورده بمون الان خودش ب همه همینو میگه میگه من چشم و گوشم جر خورده 😂😂😂😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 اون اوایل ک اومده بود نمیدونم عکس چی دیده بود شاخاش زده بود بیرون😁 دیدم با گریه اومد پیشم گ ... دختره خوبیه ولی نباید بیان تو این سایتاصلا اینجا چشم گوش منه زن ویه جوری باز کردهکه کم مونده تو کوچه خیابون به مردم پیشنهادبدم🤣🤣🤣 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 دختره خوبیه ولی نباید بیان تو این سایت اصلا اینجا چشم گوش منه زن ویه جوری باز کرده که کم مونده تو ... خاک تو سرت 😂😂😂دیگه همین مونده بود پرونده ات تکمیل شه 🙄🙄😂
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خاک تو سرت 😂😂😂 دیگه همین مونده بود پرونده ات تکمیل شه 🙄🙄😂 چیکارکنم خوب اینجامحیطش واسه دختره چشم وگوش بسته ای مثل من خیلی بده یه دفه چشام بازشده نمیتونم خودم وکنترل کنم☹ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 چیکارکنم خوب اینجامحیطش واسه دختره چشم وگوش بسته ای مثل من خیلی بده یه دفه چشام باز شده نمیتونم خود ... چرا الیاس انقد خواستنی یه ???😂😂😂نمیدونم چرا یهو دلم خواس بهت بگم ک خیلی دوسش دارم 😥😥😢
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 چرا الیاس انقد خواستنی یه ???😂😂😂 نمیدونم چرا یهو دلم خواس بهت بگم ک خیلی دوسش دارم 😥😥😢 منم خیلی دوستت دارم عشقمممم😘😘😘😘 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 منم خیلی دوستت دارم عشقمممم😘😘😘😘 وااااااااااااااااا😂😂😂منم دوستت دارم خب
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 وااااااااااااااااا😂😂😂 منم دوستت دارم خب اره اره من ودوست داشته باش من خیلی خوبمالیاس میخوای چیکار اصلا به درد نمیخوره😝 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
feray مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1185 اره اره من ودوست داشته باش من خیلی خوبم الیاس میخوای چیکار اصلا به درد نمیخوره😝 نگو اونجوری نفسم ب نفسش بنده 😂😂😍
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 نگو اونجوری نفسم ب نفسش بنده 😂😂😍 نفس منم به نفس توبنده میگی چیکارکنم🤔😁 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂