2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه خدانکنه  دشمنات برن سینه قبرستون  دفعه اخرت باشه اینو میگی ...😒 اره راس میگی تو خیل ...

شبیه نون کپک زده شدم 😩😩😩

چشوم چشوم نمیرم تو جای من برو دور دور 🥺🥺🥺😄😄😄

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

😂😂❤ عاشقتم  هیچی فک کنم عین اون دختر دهاتیه ک لب داده حامله شده  برا منم اونجوری شده ...

آخ جون دوباره خاله شدم😝😝😝

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
😂😂😙😁 اخر شب تل و چک کن کارت دارم ..😘

منتظر آخر شب هستم عشقم

گوشیمم زدم ۱۰۰درصد بشه

راستی مهسا میدونی امروز چه روزیه😍

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
نه چ روزیه ?

فقط ۲ماه
معادل ۶۰ روز
معادل ۱۴۴۰ دقیقه
معادل ۵۱۸۴۰۰۰ ثانیه
مونده به تولدت
خواستم اولین نفری باشم که بهت تبریک میگم
دوست دارم هوارتا😍😍😝

فقط ۲ماه معادل ۶۰ روز معادل ۱۴۴۰ دقیقه معادل ۵۱۸۴۰۰۰ ثانیه مونده به تولدت خواستم اولین نفری باشم که ...

ای خداااااااااااا

پرگل تو چرا انقد عشقی اخه 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

انقده جا خوردم از اینکارت ک خدا میدونه 

تا حالا انقد خوشحال نشده بودم 

میشه گفت بهترین تبریک تولدم از سمتِ تو بوده  انقد دقیق و با این چرتکه ای ک انداختی و حساب و کتابی ک کردی😍😍😍😘😘😘😙😙❤❤❤❤

عاشقتما ینی عاشقتم 😃😙😙😙😙

اصلا نمیدونم چجوری تشکر کنم 

ممنونِ اینهمه محبت و لطفتم 🌼🌹

ای خداااااااااااا پرگل تو چرا انقد عشقی اخه 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 انقده ...

جونمی فدات بشم😍😍⁦❤️⁩

خوشحالم که خوشحالی شدی😘

در قبال همه خوبیات کاری نکردم که ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😚😘

تشکر لازم نیست جیگر 😘😚

بمونی برام😍😍⁦❤️⁩😚

جونمی فدات بشم😍😍⁦❤️⁩ خوشحالم که خوشحالی شدی😘 در قبال همه خوبیات کاری نکردم که ⁦❤️⁩⁦❤️⁩😍😍😚😘 ...

ای جوووووووووونم دلبرِ شیرین زبونم 😍😍😄😍😍😍😘😘